Let’s Lucha 83

Scott McCloud, mand… Goddamn. Meget er blevet sagt om hans stort anlagt og ambitiøse graphic novel (eller lad os kalde det for en graffik Nøwel, fordi… sommetider er det svært at bruge det ord uden at være bare en SMULE ironisk)… “The Sculptor”. Men vi siger alligevel en masse i det treogfirstyvende podcast fra Team Lucha. Og så en masse – MASSE!!! – om Ultron og Avengers og den slags. Der ER dog også plads til lidt indie og andet godt – inklusiv vores dybt seriøse og voksne Image-bookclub… eller hvad det hejs nu hedder. To the Luchamobile… let’s go…

 

suit0009

Vi snakker altså om nogle tegneserier. Fordi… det er jo det, vi lissom gør:

The Sculptor af Scott McCloud. McCloud vil bevise, at han også kan finde ud af at LAVE tegneserier. Og ikke bare snakke om dem. Og hvis I vil høre mere halløj om værket, så tjek Comicbooks are burning in hell ud. Altså EFTER I har lyttet til Lucha. EFTER!!!!!

Alex + Ada 1 af Sarah Vaughn og Jonathan Luna. Image Bookclub. Eller noget. Næste gang: Jupiters Legacy af Millar og Quitely.

RabbitHead af Rebecca Dart.

Vacancy (Nobrow 17×23) af Jen Lee.

Avengers: Rage of Ultron af Rick Remender og Jerome Opena. Fordi film.

Avengers: Ultron Forever #1 af Al Ewing, Alan Davis og Mark Farmer. Fordi film.

Avengers 2: Age of Ultron af Joss Whedon og Marvel Entertainments panel af folk, der gerne vil bestemme, hvad publikum kan lide, og hvad Joss skal skrive og instruere. Eller noget. Fed film. Med forbehold. Hør hvorfor. I podcastet. Som I hører FØR Comic Books Are Burning in Hell. FØR!!!!

Og nej, der er absolut ikke nogen grund til, at Henning har tegnet MODOK Mad Men-style. Udover at det jo for hulen er MODOK Mad Men-style…

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.