Let’s Lucha 80 – Noget med Fahrenheit

Først et lille hængeparti fra forrige podcast, hvor de herrer Kramhøft og Kristensen var i studiet for at snakke om deres tegneserie Made Flesh/Fordærvet. Der snakkede vi om deres kommende crowdfunding-projekt. Og… mine damer og herrer… det er nu i luften:

Made Flesh på Indiegogo

Derudover er både Henning og Michael lidt trætte i denne uges helt gæstløse podcast. Men der er stadigvæk plads til alt fra Thor fra Marvel til en masse graphic novels fra forlaget Fahrenheit (som på en eller anden måde ender med at være ugens tema… og det var ikke engang med vilje!!)

null

Massive mængder kaffe stod på bordet, da Lucha 1 og Lucha 2 svømmede imod hverdagens grusomme strøm for at bringe jer… kære, elskede lytter… et podcast fyldt med tegneseriegodt.

Først er der lige tid til en mail fra en vaskeægte, levende lytter. Der bliver blandt andet snakket om Jonathan Hickmans East of West, og så går Michael helt i selvsving over et spørgsmål om Marvels Thor. Især den seneste tid med Jason Aaron bliver der sunget lange heltekvader om. Der er kærlighed i luften. Det er nemlig, hvad der sker, når man skriver ind til podcastet. Kærlighed. I luften.

*ahem*

Den første tegneserie handler lidt om musik. Vistnok:

Kakofonia af Adam O. Netop udkommet!!

Sam Zabel og den magiske pen af Dylan Horrocks. New Zealandske graphic novel-godter om mænd, der skal skamme sig!!!

Djyon Dære “Invasive arter” af Emil Brahe og Andreas Hansn. Dansk vildhed i bedste undergrundsstil. Men altså fra et overgrundsforlag. Nemlig Fahrenheit.

Og så finder de to ikke tid til at snakke om Enki Bilal. Så det bliver næste gang. Tjuhej.

 

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Let’s Lucha 80 – Noget med Fahrenheit

  1. Pingback: » EN SPÆKKET BUFFET

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.