Let’s Lucha 79 – HORROR-edition!!!

Tegner/forfatter-teamet Tom Kristensen og Lars Kramhøft er de uhyggelige gæster i ugens horror- inficerede podcast. Der er dømt mørke korridorer, kroppe i forfald, raslende kæder og edderkopper fra helvedets dyb for alle pengene, når vi snakker om horror, tegneserier og de to herrers horrortegneserie, “Fordærvet”… eller som den hedder på engelsk, “Made Flesh”. Nu er Lars og Tom klar til at hjemsøge det store udland med deres værk.

Made Flesh på Indiegogo kan findes her.

 

thing

 

Først lidt nyheder. Imens vi talte var der reception for Adam O’s nye tegneserie, Kakofonia. Den glæder vi os til at snakke om senere.

Og så er PING-vinder, Turtles-Zine-bagmand og all around badass-tegner Thomas Mikkelsen og  nye tegneserie “Dreams in Thin Air” lige blevet Kick-started. Thomas har sammen med forfatter Michael Magnus Nybrandt skabt en fortælling om fodbold og Tibet, og den glæder vi os dælme til. Både Lucha 1 og Lucha 2 har givet en skærv, så der er FØLELSER involveret her!!!

I øvrigt skal det også her… på skrift… nævnes at Lars og Toms engelske udgave af “Fordærvet/Made Flesh” også vil være emnet for en crowdfunding tsunami meget snart. Hør mere om det i podcastet.

Det bliver til en RIGTIG lang, dyb og hjerteblodsfyldt snak om horror i tegneserier (og i LIVET… for det ER jo verdens bedste genre!!!) i dagens podcast. Og derudover snakker Tom og Lars også om nogle tegneserier, som DE synes er fede:

Rumble #1 og #2 af John Arcudi og James Harren. Tom K. er begejstret!

Sandman af Neil Gaiman, Preacher af Garth Ennis og The Invisibles af Grant Morrison er en stor del af grunden til, at Lars elsker tegneserier. Så dem snakker vi om.

LYT!!! Hvis du tør!!!

(eller noget)

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Let’s Lucha 79 – HORROR-edition!!!

 1. Rasmus skriver:

  Udover at være fint underholdt i næsten halvanden time, vil jeg lige nævne at baby-joken rigtigt går:
  Hvordan får man en baby til at holde op med at kravle i ring?
  Man sømmer også den anden hånd fast.
  (Det svarer også spørgsmålet om hvorfor den i det hele taget kravlede i ring.)

  • Henning skriver:

   Det er godt at vi har et bagland af eksperter, eftersom ingen af gæsterne eller værterne er babyejere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.