Let’s Lucha 78

Vi er tilbage efter flere uger med host, snot og den der lede kolde fornemmelsen, man får under huden, når man er nede med THE FEVER!!! Vi er åbenbart kun mennesker i kroppe af kød. Vi kan også blive syge. Livet ER ikke retfærdigt. MEN!! Når man nu skal smide sit legeme på sofaen, så er der ikke andet for end at se Netflix og læse tegneserier. Ikke et ord i dette podcast om Netflix, men vi snakker om de tegneserier, vi har læst. Superhelte på dansk, engelske graphic novels hvor det regner knive samt biografiske tegneserier om blandt andet basketball. Nåja, og masser af Star Wars!!!! Fordi, fuck basketball… vi er NØRDER!!! Eller noget. Hvis du kan lide basketball, så er det helt fint med os. Vi er ikke ekskluderende.

thing

Vi starter podcastet med en actionsekvens!! Michael og Henning er uenige!! Eller… ikke helt så uenige, som det først lyder til. Men det nærmer sig.

Denne gang handler det om følgende tegneserier:

The Motherless Oven af Rob Davis. Knive! Uenighed! England!

Sing No Evil af J. P. Ahonen og K. P. Alare. Rock! And! Roll!

Den Forfinede Klunser af Christer Bøgh Andersen. Dansk! Debut! Hverdagshistorier!

Batman 1: Uglernes domstol af Scott Snyder og Greg Capullo. Batman snakker tough… men på dansk? Kan man overhovedet lyde tough på dansk?

Michael Jordan: Bull on Parade af Wilfred Santiago. Øhm… Basketball. Som vi ikke har noget imod. Selvom vi er nørder.

Kiki de Montparnasse af Catel og Jose-Luis Bocquet. Aaaaaaah, kunst. Paris. Mais oui…

Star Wars i lange baner: Darth Vader 1 og 2 af Kieran Gillen og Salvadore Larocca, Star Wars: Princess Leia 1 af Mark Waid og Terry Dodson og Star Wars: Star Wars nr. 2 af Jason Aaron og John Cassaday. Fordi… vi ER jo nørder. Og altså… Marvel, sgu!!

Mere meget snart. Hvis ikke vi bukker under for pesten. Eller kolera. Eller noget i den dur.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.