Let’s Lucha 71 – Vi vil have Gammelpot tilbage-edition!

Vi er tilbage. Og denne gang stiller vi krav!!! Vi vil nemlig have Gammelpot tilbage (lissom i de gamle dage), og vi udlover endda en flot Lucha Comico Pris til den, der genudgiver serien på dansk. Så den er NEM at vinde!! Nåja, og så snakker vi også om tegneserier. Alt fra Splint og Co til sådan noget kunstnerisk fransk halløj, som Henning har støvet op. Og zombier og bonderøve fra de amerikanske sydstater. Lucha Comico #71.

thing

Seriøst. Gammelpot. Make it happen. Se!! Henning har tegnet ham!! Som superhelt!! Med maske og det hele!! INGEN er sejere end Gammelpot. INGEN!!

Eller noget.

Vi snakker i dag om følgende tegneserier:

Splint og Co: Et Ekstraordinært Eventyr med Splint og CO: Leopardkvinden af Yann og Olivier Schwartz.

Through the Woods af Emily Carroll. Kunstfærdigt udført horror. Men er det uhyggeligt?

Beauty og Miss Don’t Touch Me af Hubert og Kerascoet.

FBP: Federal Bureau of Physics 2 af Robert Rodriguez og Simon Oliver. Vi bringer en advarsel.

Southern Bastards 1: Here Was a Man af Jason Aaron og Jason Latour.

The Walking Dead 21: All Out War Part 1 & 2 af Robert Kirkman og Charlie Adlard. De døde vader videre. Og de levende snakker videre. Og videre. Og videre. Og videre…

Og så VILLE Michael rigtigt gerne have snakket om Hulk. MASSIVE mængder Hulk. Men Henning var ikke i det rette humør. Næste gang. Hulk smadre.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Let’s Lucha 71 – Vi vil have Gammelpot tilbage-edition!

  1. Morten Knudsen skriver:

    Forlaget Cobolt genudgiver Gammelpot i 2015. Rettighederne har længe været i hus, og den første udgivelse i hardback kommer altså i år. Læs tråden hos Zoom:

    https://www.facebook.com/151328348245294/photos/pb.151328348245294.-2207520000.1420448833./879733615404760/?type=3&theater

  2. Michael skriver:

    HAH!! FEDT!!! Så må vi hellere få fabrikeret en flot Lucha Comico-pris til de gode folk hos Cobolt. Det kom vi jo til at love 🙂

    Tak for linket!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.