Let’s Lucha 70

Det er ikke noget, der bliver gjort et nummer ud af i podcastet, men lad os lige fejre det her: Lucha har rund fødselsdag. Yeeeeey, Lucha, din gamle dreng!! Det varer ikke længe inden, at Lucha begynder at snakke med sig selv i S-toget og gå med bukser, der når helt op til hagen. Men indtil da vil det handle om tegneserier. Således også denne gang. MASSER af superhelte! Masser af Lars Horneman! Masser af amerikansk/canadisk indie! I ved… af den slags, der er tegnet lidt dårligt af folk, der er helt vildt gode til at tegne…

collageLucha01


Hvad sker der med superhelte for tiden? Henning og Michaels tilbagevendende tema.For der sker altid noget. Denne gang sker der blandt andet følgende:

Avengers 2: Age of Ultron. Ikke en tegneserie, men en filmtrailer! Der er dømt robotsmæk for alle pengene. Og en Hulkbuster. Der er alt for længe til april 2015…

Avengers, New Avengers, Spider-verse og Axis. Der sker ting og sager hos Marvel. Men hvad..?

Og så går LUCHA 70 pludselig helt over i en anden grøft. Nemlig indie-grøften. Tuschtegninger, slice of life, sære kropslige gevækster, dansk ensomhed og rendyrket rock’n’n roll på stranden. Eller noget.

Doomboy af Tony Sandoval.

Popehats 1 og 2 af Ethan Rilly.

A body beneath af Michael DeForge. En opsamling af Lose 2-5.

Når jeg ikke er til stede af Lars Horneman. Michael græd lidt, da han læste denne her. I toget. Det var herrepinligt. Så, tak for det, Lars.

New School af Dash Shaw.

Og det var det for denne gang…

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.