Let’s Lucha 65 – aber, kvindeThor og Guardians edition!

Slut med sommerferie, og Lucha er tilbage! Nu med aber og Star-Lords hjelm! Yes, efter at have ævlet om det i årevis, får Henning endelig lov til at vurdere, om filmudgaven af nævnte hjelm nu lever op til tegneserieudgaven. Det er opgøret, vi alle har ventet på. Og med det mener vi, at Lucha selvfølgelig har været inde og se Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Gamora og Drax i Marvels Guardians of the Galaxy. Og så er der blevet læst ALT for mange tegneserier i sommerferien…
thing

Lucha 1 og Lucha 2 starter med at snakke om film. Mest fordi de ikke kan vente:

Guardians of the galaxy instrueret af James Gunn for Marvel Studios. Jubelsang og glæde. Marvel er taget i rummet!

Original Sin: Thor & Loki: The tenth realm #1-3 af Jason Aaron, Al Ewing, Simone Bianchi og Lee Garbett. Hvilket afføder en heftig debat om Thors kommende kønskifte og den måde, som det er blevet modtaget på. Det ellers så hyggelige podcast balancerer måske på kanten til det kontroversielle her. Uha.

Spider-man 2099 #1 af Peter David og Will Sliney. Fordi Henning ikke kan lade være.

Comtesse af Aude Picault. Send ungerne i seng, for nu kommer svesken på disken. Kun for voksne. Indsæt selv lummer musik fra 70erne her.

Seconds af Bryan Lee O’Malley, Jason Fisher, Dustin Harbin og Nathan Fairbairn. O’Malleys første tegneserie siden Scott Pilgrim!!! Snak om den svære 8er !!

Planet of the apes bind 1 – 5 af Daryl Gregory og Carlos Magno. Fra Boom Studios. Grove abeløjer i de gamle films univers. It’s a madhouse, a madhouse!!!

Og der var meget mere i bunken. Men ikke mere tid. Forvent noget med massive bunker af Moebius næste gang. Måske.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.