Let’s Lucha 61

thing

Lucha har fornemt besøg af formand extraordinaire for Copenhagen Comics, børnebibber, Nummer9-skribent og all around meganørd – selveste Mads Bluhm. Lucha 1, Lucha 2 og Lucha Gæst snakker blandt andet om LOU!, film med Spider-man og ikke mindst… nomineringerne til årets PING-pris.

Ping-pingeling og højt skum. Der er kommet nomineringer til Danmarks tegneserie-Oscar, Ping-prisen. Henning og Michael ville gerne have snakket om dem sidste gang, men havde – og det indrømmer de gerne – glemt at printe en liste ud. Men så meget desto bedre, at Lucha denne gang er hele tre hoveder højt og således mindst 33 procent mere meningsrig. Spørgsmål, der bliver diskuteret: Hvad er en tegneserie? Hvordan kan en avis blive nomineret? Hvorfor har INGEN af de tre podcastere den fjerneste anelse om, hvad de skal sige til avistegnerprisen? ER alle børnetegneserierne nu også for børn? Fortjener Hawkeye sin nominering? Er Palle Schmidt i virkeligheden Ed Brubaker i forklædning? ER Michael ALT for bedrevidende og jeg-ved-bedst-agtig, når det kommer til prisuddelinger (svaret er ja)? Og hvorfor er Paul Pope ikke nomineret i ALLE kategorier?

Og så bliver der snakket om tegneserier:

Lou! 1-5 af Julien Neel. Både for børn (både drenge og piger) og for 38 år gamle mænd. Mads og Michael danser en jubeldans, imens Henning måber. Han skal nok lære det en dag…

Weapons of Mass Diplomacy af Abel Lanzac og Christophe Blain.

Chok 1 af Stéphan Colman og Eric Maltaite.

Amazing Spider-man # 1 af Dan Slott og Humberto Ramos.

Der bliver også snakket godt om længe om en film:

Amazing Spider-man 2

Ordet på gaden er i øvrigt, at I – kære lyttere – ikke behøver at savne Mads alt for længe. Der går MEGET snart både hip og wrestling i den hjemme i Lucha-stuen. Eller noget.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.