Let’s Lucha 52

Tegneserier! Julestemning! Hajfinner! Det er Lucha Comicos New 52… eller rettere, udsendelse nummer 52. Hvori der bliver talt overraskende lidt om superhelte og overraskende meget om skibe og hajer.

thing

Det er også årets sidste udsendelse, så nyd den, kære lytter. Der er mange julefrokoster, gaver, diabetes 2-fremkaldende slikfade og pinlige onkler (af den slags, der tror at tegneserier er sådan noget for børn og ikke andet end Jumbobøger etc. etc) imellem dig og den næste udsendelse.

Det var en mørk og heldigvis ikke stormfuld aften i december, da Henning og Michael  satte sig ned for at podcaste. Henning havde svært ved huske navnet på podcastet, men Michael har tænkt sig at ride ham som en mother#¤#¤er, indtil han lærer det. Eller noget.

Der snakkes om:

Cliffs monologer af Danmarks Daniel Clowes… Johan F. Krarup. Johan er alt for beskeden til den slags fjollede sammenligninger, hvilket kun gør det ekstra sjovt at gøre dem.

The fifth Beatle: The Brian Epstein story af Vivek J. Tiwary, Andrew C. Robinson og Kyle Baker.

The Massive af Brian Wood, Kristian Donaldson, Garry Brown og Dave Stewart m.fl. Michael og Henning er UENIGE her. Og det er altid en god ting (synes de selv).

‘Twas the Night Before Krampus af Ben Avery og Tim Baron. Ho-ho-ho! Mindst en af podcasterne har gjort sig umage med at læse en juletegneserie.

Grim Leaper A love story to die for af Kurtis J. Wiebe og Aluisio C. Santos.

Blue Estate af Viktor Kalvachev, Kosta Yanev, Andrew Osborne, Toby Cypress, Nathan Fox, Robert Vally, Andy Kuhn, Dave Johnson, Kieran, Aleksi Briclot Og Peter Nguen.

Til sidst kigges der i krystalkuglen, fremad og imod horiosonten… imod 2014, hvor der også sker fede ting i tegneserieland. Vistnok.

Glædelig jul og godt nytår, Lucha-Lovers!!!

(Undskyld. Det kalder vi jer aldrig igen. Puha)

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.