Let’s Lucha 50 Beef Edition!

Vi fejrer vores halvtredsindstyvende afsnit med et monster af en mail fra en rigtig lytter (de findes!) og intet mindre end podcastets første gæst.

Gæster er nemlig altid velkomne hjemme hos Henning. Også selvom det denne gang er de stemningsskabende baggrundslyde fra bostedet for selveste formanden for Copenhagen Comics, Mr. Mads Bluhm, I kan høre i baggrunden. Det er nemlig ham, der er gæst! Og han er lidt ligesom Lars Von Trier: Han rejser helst ikke for langt. Så bjerget kom til ham. Eller noget. Sådan her så vi ud:

thing

Vi taler om:

Jeg tegner, når jeg skriver af Nikoline Werdelin, Morten Schelde, Katrine Marie Nielsen, Søren Glosimodt Mosdal, Ina Korneliussen, Lars Horneman, Anna Degnbol, Simon Bukhave, Anna Mørch Bendixen, Zven Balslev & Mari Ahokoivu. Henning har en beef med en af disse folk på grund af den måde, han er skildret på i en af tegneserierne. Også selvom ingen nævner ham ved navn. Eller har gidet tegne hele hans hoved.

Battling Boy af Paul Pope – og i den sammenhæng fortæller gæsten Mads om sit personlige og meget farverige møde med en noget beruset Paul Pope. Hør blandt andet de sensationelle sandheder bag denne lidt… dogmeagtige tegning og signatur i Mads’ eller så jomfruelige udgave af Popes Batman Year 100:

BatmanPope

Star Wars af Brian Wood og Carlos D’Anda – og det viser sig, at Mads har helt særlige kompentencer i forbindelse med netop DEN tegneserie!

Fran af Jim Woodring – som Henning nu har læst, og Michael har tænkt over!

Noa af Darren Aronofsky og Niko Henrichon.

Batman Death of the Family af Scott Snyder og Greg Capullo.

Hilda and the Midnight Giant af Luke Pearson.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.