Den længste tommeste jul

Ja, jeg er ked af det, men i kan nok lugte hvad vi er ude i her, Cav er taget væk i julen, nu mistede vi jo de 20 minutter hvor vi taler om Luna og Mumrik, men der er en joke et sted i det om at acceptere tab. Intet er for evigt, heller ikke Cavs fravær, når han kommer tilbage, håber jeg vi kan tale lidt om fremtidige planer og måske indvige jer i det, for det har været et kaotisk år, hele podcastets historie har været kaotisk.

Vi har også fået mail:
Hej
Jeg går og lurer på at smide nogle tegneserier efter min nevø, i anledning af det der jul. Jeg har allerede lagt mig fast på noget fransk-belgisk, men synes også han skal have noget superhelte. Har I nogen gode bud, på noget som er egent til en 7-årig?
Jeg vil gerne være anonym, da knægten er nørdet nok, til at det kunne være han lyttede med.

Hvad siger i lyttere? Hjælp os med at hjælpe en af jer.

Der ligger SÅ mange gode tegneserier klar til 2013, jeg håber i kan klarer jer med en MODOK, indtil da og vores facebook vil blive opdateret med underlige tegneserie nyheder vi falder over, for helt ærligt MODOK krus, det er de nyheder der betyder noget, det er de nyheder vi ved i kræver, i må ha’ en god jul og tak for 2012

thing

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Den længste tommeste jul

  1. Rasmus skriver:

    Vil klart anbefale Mouse Guard, men det er selvfølgelig ikke superhelte. Tror ikke den er kommet på dansk, så det hænger på din nevøs engelskkundskaber eller hans onkels villighed til at oversætte. Det er en god historie og flotte tegniger, som onklen også vil kunne nyde.

    Hvis det skal være på dansk bliver det lidt svæere, jeg tænker Ultimate Spider-man, men er ikke helt klar over hvad der er 7-årig venligt.

    Eller hvad med WE3 og dræber cyborg dyr der bare gerne vil hjem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.