Let’s Lucha 24

ÅHH mannnn, hvis du skulle være i tvivl om at superhelte tegneserier er catchye popsange, så hør med her, vi skal tale om det vi kan nå af året der er gået efter de nye 52 og det halve år der er samlet i TPB, Ved du hvad tegneserie bigfoot er ? NEJ for vi opfinder det her, i forlængelse af det spoiler gætterier, Henning har set Avengers med sin mor, hvis der er mere i forlanger ved jeg ikke hvad det er, men hvis du synes der mangler noget så skriv, i kommentar feltet, email letslucha (snabel a) luchacomico.dk, eller på facebook.

Vi taler om:

Batman: The Court of Owls af Scott Snyder og Greg Capullo

Catwoman: The game af Judd Winick og Guillem March

Green Lantern: Sinestro af Geoff Johns og Doug Mahnke

Strom watch: The dark side af Paul Cornell og Miguel Sepulveda

Animal man: The hunt af Jeff Lemire og Travel Foreman

Swamp thing: Raise Them Bones af Scott Snyder, Marco Rudy og Yanick Paquette

Jeg prøvede at lave en serier af B.P.R.D. tegninger, jeg startede med Liz smed nogle referencer ind, til en bestemt historie, men jeg kunne ikke rigtig få den sidste hånd til at virke, så nu er det ugens MODOK.
thing

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Let’s Lucha 24

  1. Peder skriver:

    Jeg kan nu godt lide det nye Green Lantern, men jeg har har heller ikke læst serien, siden før Blackest Night. Jeg kan også lide Batman and Robin og Action Comics, bare for at være helt på tværs =P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.