Så meget sygdom, her og i tegneserierene.

På en onsdag, vi beklager, men der var generalforsamling i Dansk Tegneserieråd. I må klarer jer med lyttermail og præmier, for vi har en vinder, Rasmus var den heldige, han vinder en tegneserie efter eget valg og tak til Linda og Aleksander, i ved en ting eller to om tegneserier, ønsk endelig mere. Skriv til os, brug Email, Facebook eller kommentar feltet, vi holder øje med det hele og smider tegneserier efter eget valg i hovedet på vinderne, vi trækker tilfældigt i slutningen af måneden.

Vi anmelder:

John Carter A princess of Mars af Edgar Rice Burroughs, Roger Langridge og Filipe Andrade, for den fik ikke nok kritik sidste gang.

I killed Adolf Hitler af Jason, for den fik ikke nok ros sidste gang.

Sweet tooth 4: Endangered species af Jeff Lemire

Ghostopolis af Doug Tenapel

The Invincible Iron Man: My monsters af Matt Fraction, Salvador Larroca, Howard Chaykin, Carmine Di Giandomenico, Kano og Nathan Fox


March modok madness er ved at være overstået, her på Luchacomico fejre vi M.O.D.O.K. året rundt, vi tager gerne forslag, jeg har en lang liste og nogle gange rammer folk noget på den liste, som i denne uge, Ghost rider M.O.D.O.K. komplet med blyants streger.

Thais var med til at skubbe denne allerede planlagte M.O.D.O.K. frem i køen.

thing

Dette indlæg blev udgivet i podcast og tagget , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.