The dark knightrider

Det bliver en underlig blanding i dag, western, Batman, mere Batman, Sweet tooth og Henning er ikke sikker på hvad han har læst efter han læste Orc stain.

Der er også et par ord om Spider-Island

Vi anmelder:

The sixth gun 1: Cold dead fingers af Cullen Bunn og Brian Hurtt

Batman Noël af Lee Bermejo

Batman Long Shadows af Judd Winick, Mark Bagley, Ed Benes og Rob Hunter

Sweet Tooth 1: Out of the deep woods af Jeff Lemire

Og tilbage for at tage en sejrsrunde Orc stain af James Stokoe

Så kom Fledsteds M.O.D.O.K. jeg tror det er tredje version, der var også en med en pige i Ironman SM gear, men der lå han på jorden. Jeg er også kommet til at tegne lidt forud, hvor det er med mine egne ideer, men bliv ved med at komme med jeres ideer, der er også kommet nogle vilde ideer op inden optagelserne, der er en slags styr på det, men ingen bliver glemt. Så smid endelig en kommentar, 90’er og Glistrup er på vej, måske ender vi med at ha’ flere i en uge, bare for at få lytter ideer igennem hurtigere.

thing
monster times kan du være heldig at fange mig om onsdagen hvor jeg måske sidder og tegner ugens M.O.D.O.K.

Dette indlæg blev udgivet i podcast og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to The dark knightrider

 1. Peder skriver:

  Hvad med en omvendt MODOK? Altså et robothovede omgivet af en kødkrop.

 2. Felsted skriver:

  På hjemmesiderne Wikipedia, comicvine.com og comicbookdb.com, kan man se oversigter over tpb, hc, deluxe, premiere osv. udgivelser. Comicbookdb, har efter min mening den største database over tegneserier, mens comicvine er mere overskuelig. Her er Batman udgivelserne på de 2 hjemmesider:
  http://comicbookdb.com/title.php?ID=35
  http://www.comicvine.com/batman/49-796/

  • Henning skriver:

   Normalt går jeg bare solicitations igennem og regner med at det nogenlunde er læseretningen, jeg tror forvirringen sker når detective comics kommer ind over. Comicvine har også forsider det hjælper en del, men de har valgt at efter flashpoint er der to sider med Batman opsamlinger, det virker lidt underligt. Ellers virkelig hjælpsomt, jeg håber jeg kan få mere styr på mine bunker af DC jeg har nogle lidt halv pinlige stakke der ikke er nogen orden i. Det værste var nu stadig da jeg fik et enormt beløb tilbage i skat og besluttede mig for at købe alt Hellblazer, jeg havde læst det, men jeg ville ha’ det stående, så var det bare at finde rækkefølgen i jeg tror omkring 25-30 TPB. Tak for de links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.