Los 3 Luchadores!!!

The latest of luchas, mine venner, vi prøver konstant at forbedre podcastet, vi kan i dag konstatere følgende 1: Vi var 3 timer! om at finde ud af vi ikke kunne få den nye mikrofon til at virke og 2: Vi skal livestreame vores podcast, for de ubrugte introer og vores mikrofon opsætning var virkelig underholende, nu er det jo hver tirsdag kl.19, så hvis bare vi kan undgå at bruge 3 timer på mikrofon installering skulle det ikke være et problem.

Og i tror det er løgn, men efter optagelsen, træt og klar til at falde om, gik mikrofon stativet i stykker, så nu er der en stativ holder lige i skritet på mig når jeg sidder ved computeren, det kan kun gå for langsomt med at flytte studiet ud af biblioteket.

Det er meget sigende for podcastet, at beskrivelsen handler mere om det der gik forud, men vi kommer alligevel rundt om nogle gode serier og opfylder et lytterønske.

Vi har fået en masse nye lyttere her på det sidste, så kik forbi facebook det er lettere at se hvad der sker end at komme forbi her hver uge, også selv om vi nu har fået en fast dag.

Ugens anmeldelser:

Freak angels 1 af Warren Ellis og Paul Duffield (Kan læses gratis her)

Killer of demons af Christopher Yost og Scott Wegener

Superman & Batman generations 1 af John Byrne

Transmetropolitan 1 af Warren Ellis og Darick Robertson

Disappearance diary af Hideo Azuma

Jeg er allerede nået til nummer 8, men det skal ikke afholde jer fra at komme med flere forslag eller forbi monster times om onsdagen hvor jeg sidder og tegner ugens M.O.D.O.K.

thing

Dette indlæg blev udgivet i podcast og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Los 3 Luchadores!!!

  1. Jeppe skriver:

    Jeg ved hvorfor det hele gik galt i dag.

    Vi hørte ikke Bo Bech.

    • Henning skriver:

      Og vi kan ikke finde ud af teknik, men tilgengæld må ugens M.O.D.O.k. så udligne i kavalitet, måske skulle jeg bare ha’ lagt mig til at sove, i kunne bare stikke til mig når jeg skulle sige noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.