Let’s Lucha 142 – årets bedste 2017

Julen har forladt og lader os være i fred i et helt år. Det skal fejres!!! Derfor holder vi nytårsshow her på Lucha. Det betyder, at vi uddeler ros, smil og håndkys (og i enkelte tilfælde slaskede mundkys) til de tegneserieoplevelser, vi havde det fedest med i år.

Normalt plejer vi jo at skrive her, hvad vi snakker om, men nu er det jo sådan en slags spændingskurve, vi prøver at opbygge, så alt er hemmeligt. Der er en masse udenlandske på vores lister og faktisk også et par danske eller tre. Og mindst en af dem er ikke fra 2017, men Henning har først lige fået den læst. Ligeledes har Michael hevet en klassiker ind, som han burde have læst for længe siden. Henning har SLET ikke læst den. Og vi kalder os selv for et tegneseriepodcast… det er sgu da en jammerdal, det her.

I stedet for en liste har vi her en række af de tegninger, der er spyet ud af Hennings ømme, hærgede hånd i løbet af 2017… et par af dem refererer faktisk til ting på vores lister:

hdr


Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Let’s Lucha 142 – årets bedste 2017

 1. Alexander skriver:

  Ser i den grad frem til at høre jeres tanker om Punpun som helhed. Det er ærgerligt i er så underratede som podcast, i har en fantastisk kemi og kritisk sans.
  Det er faktisk på grund af jer at jeg er blevet interesseret i tegneserier igen, som ellers er så niche og undereksponeret som medie disse dage. Så i må endelig ikke stoppe, guys! Satania minder mig forresten om det jeg mener var en tegneserie version af Paradise Lost som jeg læste på skolebiblioteket som barn. noget i kender til?

 2. Michael Lindal skriver:

  Hej Alexander

  Hold da fast. Det er vi godt nok stolte af. Som man siger… hvis man kan inspirere bare EN ENESTE SJÆL… så har det været det hele værd 😉

  Vores dybdegående diskussion af Punpun er LIGE om hjørnet.

  Jeg (Michael) kender ikke tegneserieudgaven af Paradise Lost, men jeg er jo bibliotekar, så jeg må da hellere undersøge det lidt nærmere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.