Let’s Lucha 140 – Superhelte og hyldest til Marvel Morten

Vi er tilbage! Direkte fra den norske tundra og det leverpostejfarvede Søborg kaster Lucha Comico sig over en ny æra… fra nu af er vi…. trommehvirvel… fyrværkeri… FANFARE… Danmarks mest internationale (og entusiastiske) tegneseriepodcast!!!

Lucha har holdt pause i et stykke tid, imens vi vænnede os til, at den rødskæggede halvdel af foretagendet har slået sig ned i Oslo og konstant er i fare for at blive spist af en bjergtrold. Det er sandt. De findes. Det betyder, at vi nu optager på tværs af landegrænser over det magiske vidunder, der hedder internettet. Geografi er ikke nok til at stoppe Team Lucha.

Og vi starter med en ordentlig mundfuld af et podcast. Så sæt dig godt til rette og hør os afsøge vores sjæle for at finde ud af… om vi stadigvæk elsker superhelte eller ej. Lucha går i parterapi. Ikke med hinanden, men med de moderne, spandexklædte helte.

I løbet af denne terapisession kommer vi forbi Jason Aarons Mighty Thor. Vi snakker Batman i tre forskellige afskygninger samt Superman i moderne indpakning, der under DCs nye Rebirth-tiltag betyder det samme som den næsten helt gamle indpakning.

Batman får lidt ekstra opmærksomhed i Dark Knight 3: The Master Race. Nu med mindre Frank Miller.

Der er også plads til Marvels nyeste event/relaunch med titlen Legacy. Hvilket vi tit og ofte kommer til at forveksle mec Rebirth. Der er dobbelt op på Captain America samt et helvede af et crossover i Marvels Secret Empire. Plus meget mere.

Michael har i øvrigt anmeldt Secret Empire på Nummer9, hvis man gerne vil læse en syngende røvfuld.

Først skal vi dog lige hylde Marvel Morten, der er gået på velfortjent pension, og det hiver os en tur igennem de glade 80ere og de dunkle 90ere. Der er dømt gammelmandsnostalgi for alle pengene, når vi snakker om alle de glade år med Morten.

Og siden det nu handler om superhelte det hele… så er vi også nødt til at snakke om film. Det er der, hvor det sner. Og vi har set Thor Ragnarok.

I næste udsendelse… ikke en eneste superhelt. Vistnok.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.