Flere måneder i tegneserier.

 

Mo Henning, mo tegneserier i blogform. Fordi Lucha er ikke kun lyd. Take it away Norway style, Henning:

Da Marvel Morten gik på pension, blev der lavet et lille zine. Det er nu tilgængeligt online!

Nu er vi rigtig kendte! Anders Brønserud har udødeliggjort Lucha:

Anders Brønserud tegner dagligt (også professionelt)

Et interview med det norske forlag Blokk. Jeg samlede deres antologi Byrjing op i sommers. Det er overraskende let at få sig et billede af landskabet her oppe med alle de antologier. Som über og Forresten, der begge lige er kommet med nye antologier. Forresten er oppe på 31…fucking 31, længe leve statsstøtte!

Jeg fik endelig tid til at læse dette interview med Johanna Rojola. Hvis du vil vide lidt om, hvad der sker med tegneserier i Sverige og Finland:

If you dont document things it will only be the white guys history that survives.

Jeg støttede Kickstarteren til Sweaty palms, en antologi om angst (og i nogle tilfælde noget, der mere ligner depression). Den er som alle antologier varieret i kvalitet (men det er vel så mange variationer, som der er mennesker, når det handler om det emne), men flere rammer plet end rammer forbi.

Du kan læse et uddrag her og det gav mig en undskyldning for at gøre opmærksom på dens eksistens.

Og Lucie Ebrey er med, og jeg savner hendes dagbogstegneserie.

Tegneserier på sprog jeg forstår.

Satania er på vej i posten, men hvis i ikke har købt den endnu, så lad mig sige  Miss don’t touch me… mmmmm… hvad hvis jeg siger Beautiful darkness? Ud og køb Satania, eller Beautiful darkness (Mørkets Skønhed, som den hedder i den overlegne danske udgave – red), hvis du ikke har læst den. De er smukke, og de skal opleves, så her er forsiden, alt andet er at ødelægge det for dig selv.

Mere Frederik Peeters:  The Smell of Starving Boys. En smuk streg, og jeg håber vi ser nogle af hans ældre ting udgivet.
Se bare hvordan han mestrer “åh jeg så dig selt ikke komme ind” udtrykket.

Hvad? Vil I se noget af den…okay her er den. Mennesker med rynker, super sjove at tegne, det kan være helt terapeutisk.

Jeg har aldrig samlet et Corto Maltese album op, men jeg elsker sort og masser af det. Her er Man from the great north, så måske hopper jeg på Hugo-toget.

Spillzone er udkommet i fysisk form. Jeg er gammel så jeg gør mig ikke i de der webcomics, men den er også tilgængelig på nettet.

Så læs den og køb den bagefter for at støtte skaberne, eller lad være, det er helt op til dig. Jeg har ikke læst den endnu, så jeg kan ikke engang hjælpe dig…hvis du mener min mening kunne være en hjælp, eller er det hjælp nok, at jeg har vist dig, at den er på nettet? Er du okay? Har du brug for hjælp? Eller vil du hjælpe mig med at finde flere tegneserier på nettet? Det her blev lige pludselig forvirrende.

Okay det her er lidt snyd, men jeg er fan af Blutch.
Og Blutch er kæmpe fan af tegneserier. Den så i nok ikke komme. I Variations har han tegnet egne version af tegneserier.
Hvis du er en af dem der har købt Ekstraordinære rejser i tid og rum – Et hyldestalbum med Linda og Valentin, kunne du se denne side af Blutch:

Crowdfunding

Hvis jeg skal være ærlig, har jeg ikke fået set ordentligt på den her endnu:  The Unlikely Story of Felix and Macabber, men den er flot…. okay hør, nogle gange dingler nogen på nettet med et nøglebundt, og jeg løber derhen.

Så meget festival

Carsten Olsens billeder fra Art-Bubble. Som altid, bare wow. Vi er heldige Det er ikke alle miljøer, der har en med overskuddet til at rende rundt og tage så gode billeder.
_DSC0604CRPS

Og uden ham ville jeg ikke have billeder med høj nok opløsning, til at redigere John Kenn Mortensen ind i John Kenn Mortensens øje. Det giver alt sammen mening. Danmarks muligvis mest fotogene tegneserieskaber.

Der var også en tegneseriefestival her i Norge. Jeg var ikke til den, men den var her, og der er billeder af den her.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.