Let’s Lucha 139 – frit fra hylden… lige før Norge

Velkommen til en Lucha Comico, der på en eller anden måde er en slutning på en æra. Ting er under forandring. Skæbnens veje er uransagelig, og der hænger en duft af noget norsk i luften. Hennings fod er ude af døren, og det varer nu ikke så længe, før Lucha kan kalde sig et INTERNATIONALT TEGNESERIEPODCAST – FUCK YEAH!!! Hvad vi prøver at sige er, at vi denne gang taler frit fra hylden om alt, hvad vi har lyst til… en time eller to, før Henning Larsen, stifter af Lucha Comico og all around rødskægget badass, flytter til Norge for at bo.

AAAH!!! Men hvad så med podcastet?!?!? Bare rolig… det er nemmere at slå Jean Grey ihjel end Lucha Comico. Vi genopstår fra asken, stærkere end nogensinde før! Bare lige giv os en måned eller to… så lover vi til gengæld at Henning gennemfører de første ti minutter af næste podcast på syngende troldenorsk. Det bliver stort.

I mellemtiden har han været til fredagsbar på tegnestuen Kong Georgs Kontor. Han regnede med, at det ville blive vildt. Det blev det også. Se selv:

Tegneserier, blev der sagt. Vi taler om dem.

Henning har ENDELIG fået læst Karoline Stjernfelts  “I morgen bliver bedre”, men alt er sagt af Henry ovre på Nummer9.

Men den bliver da vendt en gang til. For den er god!

Derudover bliver det til:

Orbital 1: Nærkontakt af Sylvain Runberg og Serge Pellé. Fra Cobolt.

Ranx af Stefano Tamburini og Tanino Liberatore. Fra Cobolt.
Gammelpot 4: Porten til Østen af Thom Roep og Piet Wijn. Fra… hvem ellers? Cobolt. Og come on… I regnede vel ikke med, at vi IKKE skulle snakke om den?

My Favorite Thing Is Monsters 1 af Emil Ferris. Fra… Fantagraphics!!! Bogen er jo lidt af et fænomen, og Michael har anmeldt den på Nummer9 med stor grundighed. Den anmeldelse snakker vi også lidt om, så den får I for som lektier.

Og det var det for denne gang… mere Lucha snart. See you on the other side. Selvom Michael er LIDT nervøs for Hennings sikkerhed, da HELE hans viden om Norge kommer fra denne film:

Norge har trold. Måske hører vi fra Henning igen.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.