Let’s Lucha 128 – med Lasse fra Tegneseriesnak

Hvis I hører Lucha, fordi Michael er topdollarawesome, så er det bare tough shit i denne udsendelse. For han er på barsel og har for travlt med bleer og sutteflasker til overhovedet at tænke på tegneserier. MEN!! Der er vikar på. Lasse fra Tegneseriesnak er på besøg og han og Henning er ud over det hele. Computerspil, superheltetræthed, Hennings irrationelle frygt for Matthias Wivel. De to herrer lufter mange fordomme om blandt andet superhelte, Marvel-film og intimbarberinger. Og får sådan set også snakket lidt om tegneserier.

Henning og Lasse snakker rigtigt meget om Garth Ennis. Hvilket er lidt sjovt, når nu hverken Michael (som ikke er fan) eller Arnie fra Tegneseriesnak (som ER fan) ikke er tilstede. Men det bliver blandt andet til:

War Stories og Battlefields – Garth Ennis om krig!

Lidt Hellblazer. Michael er i øvrigt direkte uenig i Hennings grove generaliseringer om Jamie Delanos run på Hellblazer. Det er fedt.

Og så snakker de to lømler om:

Atomic Robo, Hellboy og B.P.R.D.

Demon 1 af Jason Shiga.

Walking dead fra Telltale. Ahhvaffornoget? Et computerspil. Måske. Det er Michael, der skriver dette blogindlæg fra sin barsel, og han fatter minus af det her. Lyt og lær.

Today is the Last Day of the Rest of Your Life af Ulli Lust.
Den har Henning haft liggende i meget, meget lang tid. Og alligevel får han sagt noget forkert om, hvor i verden hovedpersonen er fra. Se i stedet på de tegninger. Mennesker tegnet med så skrøbelige streger. Mennesker der bare venter på at falde fra hinanden og leve livet. Eller noget.

Apropo mennesker taler gutterne om Terry Moores mange værker, Strangers In Paradise, Echo og Rachel Rising.

Og endelig Monster Musume 1 af Okayado. MANGA!!! Her udfordrer Henning VIRKELIG Lasses virkelighedsopfattelse. Det er virkelig vildt at lytte til. Og lidt synd.

Henning kan ikke helt forsvare at have læst denne manga:

Se de tegninger. “Mennesker” tegnet med så skrøbelige streger. Og det hele er lovligt, alle er over 18 og kvinder – også de figurer, man tror er mænd.

Endelig er konkurrencen kommet på plads, anbefal dinosaurtegneserier og væk Hennings indre barn til live igen. Og vind en kopi af den danske fodbold-Tibet-tegneserie Drømme i Tynd Luft. Skriv til os. Skriv. Henning bliver så glad.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Let’s Lucha 128 – med Lasse fra Tegneseriesnak

 1. Simon Andersen skriver:

  En usædvanligt fed (og ordløs) japansk dinosaurtegneserie er Gon af Masashi Tanaka. En heftig dino der ikke finder sig i noget crap fra nogen ude i naturen. Er dog lidt usikker på om man kan kalde tegnestilen for manga?

  • Henning Larsen skriver:

   Den er super fed, jeg har læst de første 2 bind. Manga er jo lidt en catch all for Japanske ting, der er de typiske ting og alt det andet! ALLE dinosaure tegneserier er velkomne!

   Send en mail til letslucha (snabel a) luchacomico.dk, med din adresse, hvis du vil ha’ et eksemplar af Drømme i tynd luft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.