Let’s Lucha 126 – Frit fra hylden

Der er dømt frit fra hylden i dette podcast. Der var så meget fokus og struktur på de der Dredd-casts, at der MÅTTE komme en modreaktion. Så denne gang er det business as usual, når Lucha 1 og Lucha 2 shooter the shit (det hedder det på dansk) om alt det, de ikke måtte snakke om under Dredd-cast ( Judge Dredd WILL return!!).

Først og fremmest fabler Henning indforstået om det, han og vistnok også andre kalder ShortBox zines og det der er større.

Og så skal der knævres tegneserier.

Gammelpot 3: Den lumske læge af Thom Roep og Piet Wijn.(oversat af Edith Månsson). For det ville ikke være Lucha uden.

gammelpot33

Musnet: The Mouse of Monet af Kickily.

musnet

The Fade Out Deluxe Edition af Ed Brubaker og Sean Phillips. Hvis LA Confidential (en af verdens bedste film) var en tegneserie… så ville den minde om denne fabelagtige grumhed af en crime noir. Har Brubaker nogensinde været bedre..?

fadeout

Star Wars – en generel update på Marvels titler. Det kører derudad som en X-Wing i Dødstjernen.

Henning har følgende post-podcast-update i forhold til noget andet enten sort snak eller ungdommeligt halløj, der går hen over hovedet på gamle Michael. Han siger: “Rule 34 af Admiral Akbar var en skuffende oplevelse, jeg burde nok have forudsett det med replikken “it’s a trap”

Super Mario Adventure af Kentaro Takekuma
superm

Thorgalkrøniken 4: Sagaen om Landet Qa af Jean Van Hamme og Grzegorz Rosinski.(Oversat af Jens Peder Agger). Så er der sci fi-viking og kødvægge, der sluger folk!!!

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.