Let’s Lucha 118 – Marvel og manga

De to Magiske M’er indenfor tegneserier er emnet for ugens podcast. Marvel. Og Manga. Mest handler det om Marvel, men altså… det er sgu også længe siden, at Lucha RIGTIGT har snakket om voksne mennesker i spandex.

Vi skal lige huske at linke til den Kickstarter, vi snakker om i podcastet: The rise of Czap Books kickstarter ,  med blandt andet Liz Suburbia, JA, men endelig kan vi læse Witchlight, uden at købe den i enkelthæfter. Indie!!!Selv i et podcast om Marvel og manga!

Men så altså mere Marvel, end Lucha har snakket om i meget lang tid:

Vision af Tom King og Gabriel Hernandez Walta. Slutter med 12 og ikke 10, som vi kommer til at sige i podcastet. Selv tegneserielæsere, der ikke gider superhelte bør kigge på den serie.
Vision

All-new, all-different Avengers af Mark Waid og Adam Kubert. Fun, fun, fun for alle aldre.
ave

Avengers: Standoff! Det er en ting. En crossover-ting, der kommer i vejen for både gode og mindre gode serier. Forvirringen er total. Aaaaaah, superhelte. Skrevet og tegnet af alle mulige.

Mighty Thor af Jason Aaron og Russell Dauterman. Michael bliver ved med at knuselske den nye, kvindelige Thor.

Moon girl and Devil dinosaur af Amy Reeder og Brandon Montclare. Faktisk IKKE en serie om voksne mennesker i spandex, men derimod om en lille, klog pige og hendes røde dino. Mest for børn!!!! Så der er point til Marve!!!

moon

The astonishing Ant-man af Nick Spencer, Ramon Rosanas og Brent Schoonover. Stadigvæk en af Michaels favoritter fra Marvel. I al ro og mag.

Doctor Strange af Jason Aaron og Chris Bachalo. Magisk vildhed.

drs

Silver surfer af Dan Slott og Mike Allred. Endnu en gammel ven af mindst halvdelen af podcastet. Vi tjekker ind og ser, hvordan det går.

surfer

Og så er det tid til manga-hjørnet med Onkel Henning:

Franken Fran Omnibus 3-4 af Katsuhisa Kigitsu. Og ja forsiderne bliver kun værre.
fran23

I’ll Give It My All… Tomorrow af Shunju Aono.

shunju

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.