Let’s Lucha 117 – amerikansk mainstream

Denne gang tager Lucha en tur igennem, hvad der rører sig i den amerikanske mainstream for tiden. Fra Image til Vertigo. Fra Gotham til… Bedrock?!? Det er vilde tider.

Men før vi bevæger os til United Steaks, så skal vi lige nævne, at Paw Mathiasen. fra forlaget Fahrenheit er fyldt 50 her er en fødselsdagshyldest.

Før det blev han 40 og der blev laver et endnu større interview. Et stykke reelt, dansk tegneseriehistorie, som INGEN bog om danske tegneserier bør springe over. Siger det bare. Hvis du kun læser et interview i år, så lad det være det her.

STORT tillykke til Paw. Vi glæder os til alle de rare tegneserier fra Fahrenheit i fremtiden!!! Vi bruger også lidt tid på at hylde ham i podcastet, selvom det aldrig bliver helt så sejt, som hvis I følger de to links. Det indrømmer vi.

Se! Henning havde sin Wuvable Batoaf-t-shirt på, da vi optog. Vi har allerede blæret os med den ovre på Facebook, men her krydrer vi det med lidt bleg overarm:

WuvableHenning

I podcastet nævner Henning Comics and Colas Shortbox, som om alle ved, hvad det er. I hvert fald kan den forudbestilles her.

Og SÅ!! Er det tid til tegneserier fra det land, der åbenbart synes at skurke fra Judge Dredd eller Robocop er godt materiale til et præsidentvalg:

The Twilight Children af Gilbert Hernandez, Darwyn Cooke og Dave Stewart. Palomar møder Twilight Zone.  Forlaget Vertigo trækker stadigvæk vejret… men også kun lige akkurat.

ttc

TwilightChildren22

We Stand on Guard af Brian K. Vaughan og Steve Skroce. Brian K. Vaughan er tilbage med… øhm… nuanceret… øhm… samfundskritik. Eller noget. Image bogklubben er tilbage.

wsog

WSOG_pg_1

Paper Girls 1 af Brian K. Vaughan og Cliff Chiang. Mere Vaughan. 80erne er seje igen!!! SEJE!!!!!!! Mere Image.

pg

Dark Night: A True Batman Story af Paul Dini og Eduardo Risso. Selvbiografisk mandetuderi med Batman og Jokeren. Slet ikke så tosset endda. Men hvor god er den egentlig? Hov, det er sgu også Vertigo!! Det er nok fordi, de siger “fuck” op til flere gange. Så er det jo en voksentegneserie.

dk

 

Her er Kevin Smith og Marc Bernardins interview med Paul Dini.

Scooby Apocalypse #1 af Howard Porter, Keith Giffen og Jim Lee. Så er det tid til ugens største WHAAAAAT THE FUUUUUUUUUUUUUCK… DC har rebootet Hanna-Barberas tegnefilm… som gritty, edgy, moderne tegneserier. Vi har kigget på to af dem, og det er lige før, at podcastet løber helt af sporet her. For hvad fanden er DET HER nu lige?!?!?! Og her gik vi og troede, at vi havde set det hele…

rank you

scooby03-184120

The Flintstones #1 af Mark Russell og Steve Pugh. Nu bliver det FANDME vildt. Mere WTF, end noget andet i år. Flintstones som gritty, bizar civilisationskritik. Ya-ba-da-ba-dooooh, siger vi bare.

wilma

FLINT_01_5

Tyg lidt på den!!! Vi følger op på Flintstones i et senere podcast. Det garanterer vi!!!!!!!!

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.