Let’s Lucha 115 – nu med mere Lasse

Endnu engang har vi besøg af Lasse fra det næsten-lige-så-entusiastiske-tegneseriepodcast-men-så-alligevel-ikke-helt, Tegneseriesnak. Det handler om lidt af hvert. Overraskende nok er det Lasse, der har superheltetegneserier med, imens Michael og Henning sidder og fedter med deres cafe latte og hiver sig lidt i hipsterskægget med deres PING-vindende graphic novels og ordløse spanske tegneserier. Lucha Comico 115….!!!

Lucha har ikke snakket om den danske tegneserie Pussyland Express endnu, men Michael har udført en enorm række interviews om tegneserien ovre på Nummer9. En af de andre anmeldere har til gengældt anmeldt den. Læs ALT ved klikke-di-klikke her.

Lasse kommer ind i kampen, og alle tre podcastende gutter har været til uddeling af PING-prisen. Det snakker de lidt om, og så bliver det til en hurtig  tur rundt om superhelte og et par Marvel-titler:

foes

All-New Hawkeye af Jeff Lemire og Ramon Perez.

Superior Foes of Spider-Man af James Asmus, Nick Spencer og Steve Lieber. Nu som omnibus.

The Astonishing Ant-Man af Nick Spencer og Ramon Rosanas.

For første gang i laaaang tid er der Image bogklub (for det er enten det eller Manga… I kan ikke få begge dele, men I slipper heller ikke)

Autumn

The Autumnlands Volume 1: Tooth and Claw af Kurt Busiek, Ben Dewey og Jordie Bellaire.

Outcast by Kirkman & Azaceta Volume 1: A Darkness Surrounds Him af… surprise… Paul Azaceta og Robert Kirkman.

killing

Killing and Dying af Adrian Tomine. Fremragende PING-vinder, som Michael af en eller anden grund må kæmpe lidt med de andre to om. Hvor svært kan det være at få lov til at rose noget? De er bare misundelige, fordi de ikke har læst den selv. Det er stærke sager.

Fantasy

Fantasy Sports 2: The Bandit of Barbel Bay af Sam Bosma.

Til sidst handler det om tre forskellige typer humorstriber! Michael tager et lille tema. Noget er godt, noget er virkeligt skidt… og noget er så sandelig også virkeligt fedt!

mox-nox

Mox Nox og Zonzo af Joan Cornellà. Sære, groteske og ordløse sider fra Barcelona.

Party

Anstalten: Klassekamp af Erroc og Pica.

episk

Episk fejl af Johan F. Krarups. Fordi vi har brug for noget virkeligt sjovt at slutte af med!

Og så lige nogle stemningsbilleder fra PING-prisen. Henning og Lasse er lidt mavesure og høh-høh-agtige i podcastet… men se lige, hvor sjovt de havde det!!

PING01

PING02

PING03

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.