Let’s Lucha 114

cyks

Først skal vi lige snakke om Hennings tegning til denne uges podcast. Der er tale om et følt, fint stykke kunst, der udtrykker alle Hennings undertrykte følelser i forbindelse med ham knøsen, der spiller Cyclops i den seneste X-Men-film. Det er sgu smukt, at du sådan kan udtrykke din inderste forvirring igennem kunsten, Henning. DET er sgu det, som tegneserier kan!! Anyhoo. Det er tid til endnu et podcast. Denne gang om alt fra DC-superhelte til fantastisk Manga og smuk europæisk graffik nåvel. Plus lidt om PING-prisen (podcastet er optaget FØR herlighederne) og… gode gamle Thorgal. Bum. Lucha 114.

Vi starter med at snakke om en tegneserie om kunst, tegneserier og (måske) sørgelige mænd, der kigger på kvinder.

Hubert af Ben Gijsemans.

hubert

Thorgalkrøniken 3: Vikinger og guder af Jean Van Hamme og Grzegorz Rosinski. Old school euro-halløj med vikinger, nisser og rumskibe. Michael lærer noget om sig selv.

Bam! Her er Thorgals vægmaleri i Bruxelles!
Thorgal

Megg & Mogg In Amsterdam (And Other Stories) af Simon Hanselmann. Fordi når Hanselmann laver en tegneserie, så snakker Lucha om den. En simpel regel.

boys

Og så en PING-nomineret webtegneserie af Søren Mosdal. Spoiler… den VANDT faktisk PING-prisen:

Nastrand – Beach of the Dead af Søren (Pingpris vinder) Mosdal.

Fra PINGS facebook – et billede:
Jacob Ørsted modtager prisen for Bedste danske nettegneserie på vegne af Søren Mosdal for “Nastrand”

nongrata

DC universe: Rebirth #1 af Geoff Johns, Phil Jimenez, Ethan Van Sciver, Ivan Reis og Gary Frank. Fordi… ja, det er sgu et godt spørgsmål. Men måske er Watchmen nu en del af DC-universet. Se selv – Watchmen-layoyt, et ur, der vist er et ur fra Watchmen og lilla sten, der minder os om Braniac… hvad KAN historien dog være… altså udover pissevag. Det er en event, folkens. EVENT!!!! Åååååh, superhelte.

rebirth

Batman Earth One bog 1 af Geoff Johns og Gary Frank. Nu på dansk.

jord1

Solanin af Asano Inio. Ja, ham med Punpun!!!

Henning indrømmer, at der er mindre/større spoilers ved 01:03 til 01:07 i podcastet. Han blev simpelthen for ivrig. Så gå ud og køb den hvis du ikke har nok i Punpun.

solanin

Renato Jones: The One% #1 af Kaare Kyle Andrews.

Rige mennesker er onde, hvad gør vi nu?
Renato

Henning glemte i øvrigt noget i podcastet. Lige bagefter kunne han slet ikke komme i tanke om, hvad det var. Først så han sådan her ud:

Grubleren

Dernæst så han sådan her ud:

HorroHenning

Men han kom ikke i tanke om det på aftenen. Det gjorde han dog, imens han sad og redigerede podcastet, så her er tegneserien der blev glemt…vi lader den tale for sig selv.
Take it away Scooby Apocalypse

SCOOBY APOCALYPSE

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.