Let’s Lucha – Batbørge vs Svuppermand-special

Hvis internettet har lært mig noget, er det at hvis der er noget tilbage af den døde hest, så skal der slås løs på den til der intet er tilbage.

-Citat Henning Larsen (sagt i en rus af high powered energidrikke og kådhed over tilværelsens dårskab)

4707171-large+(1)

Se! Tegning af Gesuido Megane… som forstår det RIGTIGE forhold imellem Batman og Superman!

Vi SKAL og MÅ tale Batman v. Superman: Yawn of Justice HELT til døde, og til at hjælpe med at excorsere tankerne om “filmen”, har vi hyret et af de mest positive mennesker i det danske tegneseriemiljø, nemlig Mads Bluhm. Mest så Henning ikke skal sidde helt alene og tale med sig selv (altså bortset fra da Mads forlader ham og han rambler om Amerikas forhold til deres nutidige historie…uffff). Michael havde bedre ting at lave den dag. Noget med at klippe negle eller banke hovedet ind i væggen gentagende gange. Eller noget med at læse samtlige numre af Squirrel Girl (bagfra og på hovedet) eller noget med at tælle træerne i Frederiksberg Have (i regnvejr) eller snakke med de hjemløse nede i parken. Bedre ting.

For at komme i det positive hjørne igen, slutter Henning og Mads af med at tale om DCs trinity i deres forskellige inkarnationer og kommer med anbefalinger.

Omtrænt 1:20 inde i podcastet taler vi blandt andet om:

Den animerede Wonder Woman fra 2009.

Wonder Woman Earth One 1 af Grant Morrison og Yanick Paquette. Den har Michael også læst. Mere om hans hårde holdninger til DEN sag i næste udsendelse!

Wonder Woman af Brian Azzarello og Cliff Chiang.

DC: The New Frontier af Darwyn Cooke.

Superman For All Seasons af Jeph Loeb og Tim Sale.

All Star Superman af Grant Morrison og Frank Quitely.

Superman Birthright af Mark Waid og Leinil Francis Yu.

American Alien 1-5 af Max Landis.

Okay, mest om to ud af de tre i den der hellige DC-treenighed. Men Batman snakker alle jo om hele tiden, så fuck it.

Og nu er hesten altså død, Henning. Den er lavet til frikadeller og lim og bør aldrig nævnes igen. Lad den hvile i fred. Den har gjort det, den kom her for at gøre. Vrinsk.

-Citat Michael (i en rus af vildhed over, hvor freakin awesome  den nye Captain America-film er. Mere om den næste gang).

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Let’s Lucha – Batbørge vs Svuppermand-special

 1. Thais Munk skriver:

  Awesome anmeldelse. jeg styrede uden om Superman v. Batman filmen (da jeg kan fornemme en film jeg ikke kan lide på lang afstand), men det var hamrende interessant at høre om filmen og ikke mindst figurerne.

  Jeg tror at min yndlingshistorie med Superman er juleafsnittet i Justice League, hvor han tager Martian Manhunter med som gæst til juleaften hjemme hos “the Kents” i Smallville, mest fordi det viser hvor utrolig menneskelig Superman er der (jeg er i modsætning til Henning meget begejstret for DC Animated universe, bl.a. Justice League-serien og teenage-dramaet med superkræfter over dem alle Young Justice).

  Derudover har jeg et svagt punkt for “Dharma & Greg med superhelte” aka “Louis & Clark” serien, som vist meget prægede mit forhold til Superman fordi det var den version jeg voksede op med.

  American Alien ser derudover voldsomt fed ud. Jeg elskede at Oliver Queen og Minerva dukkede op på samme side da jeg lavede en billedsøgning på den!-

  • Henning Larsen skriver:

   Alt for længe siden Thais 🙂 DC Animated universe er fint, det er deres animerede “film” versioner af tegneserier den er gal med. Det er kriminelt at Young Justice blev sløjfet. Jeg tror det var Paul Dini der også brokkede sig over det i Kevin Smith’s Fatman on Batman.

 2. Thais Munk skriver:

  Ja, alt for længe siden Henning 🙂

  Jeg er derudover skuffet over at I tog de andre billeder med henholdsvis Batman og Wonder Woman og Wonder Woman og Superman ned. Det var nogle meget fine eksempler på slash fanfiction 😀

  Og ja, det var fandeme kriminelt. Det var virkelig godt, dejlig dysfunktionelt team.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.