Let’s Lucha 110

Henning bryder en pagt imellem podcastbrødre i denne uges podcast. Han har sneget sig ind til en Batman v Superman: Yawn of Justice-forestilling som en klam gammel mand i en pornobiograf sidst på en lummer  eftermiddag. Der var børn tilstede. Dog børn, der kedede sig. Men i hvert fald får vi Hennings nu kvalificerede holdning til denne film. Og så nogle tegneserier. Lucha 110.

mogg
Livet er en fucking fest af Simon Hanselmann. Hvori livet er alt ANDET en end fest. Megg, Mogg og Ugle er ude på dansk i en kæmpe, smækker telefonbogsstørrelsesbog. Den skal du købe.

Og hvis du hellere vil LÆSE, hvad podcasteren mener, så kan du tøffe forbi Michaels anmeldelse på nummer9. Den er STRÅLENDE (siger Michael).

Hvis man hellere vil høre på tegneserieskabere, så er der også Hanselmann interview på inkstuds. Her er Michael desværre ikke med.

Lazarus bind 1-4 af Greg Rucka  og Michael Lark. Der er vaskeægte begejstring i studiet.

Lazarus-8

Kaijumax Season 1 af Zander Cannon. Kæmpemonstre i et kæmpefængsel giver Henning kæmpeglæde.
kaijumax-hellmoth

kaijumax

Tokyo Ghost 1: Atomic Garden af Rick Remender og Sean Murphy.
Henning er så ubegejstret, at han helt glemmer at tale om denne tegneserienverdens version af l33t speak, der velsagtens er en blanding af….øhm, ting Rick Remender har hørt i moderne rap… gætter vi på. Ah whatever. Fuck it.
ghost 2
Og så en besked fra Henning: “Mor, det er okay at høre en træt nørd på burn energidrik tale om en mor, der onanerer, mens hun taler med sin datter… men jeg føler MÅSKE, at du kunne et billede, der gør det HELT klart, hvad jeg mener:”
ghost

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.