Let’s Lucha 108

Det er nærmest business as usual i dette podcast. Der er ikke nogen Ninja Turtles eller noget Star Wars, men det er tæt på. Til gengæld er der science fiction fra Image, surrealistiske striber, Jim Woodring i 3D, Transformers, GI Joe (næsten Turtles… tæt på) og så noget med Edvard Munch. Det er Luncha Comico #108, baby!!!

Henning har hørt podcastet Comic Books are Burning i Hell. Han siger, at de har noget interessant at sige om superhelte. Så behøver vi ikke sige noget om emnet denne gang…  Høre bare her… om tegneserier og tingenes tilstand… tegneserier brænder i helvede.  Sådan er Henning om 5 år. Sandsynligvis.

Nåja, og Michael har begået en artikel om superhelte på Nummer9. Fem serier, som Henning burde læse. Ellers ender han med at være mere bitter, end hvad godt er.

Der er en ny dansk prisuddeling  – kun for venner af danske tegneserier, siger Henning. For det står der i hans invitation. #vennerafdansketegneserier #ladbareHenningbliveitroen #LuchaErInviteretMedTilBallet #what2wearwhat2wear

Der er også snart Generalforsamling i dansk tegneserieråd. Så er det ligesom nævnt. Nikoline Werdelin er der. Og holder vist noget halløj bagefter.

Og så er der bogreception for Dansker af Halfdan Pisket, der med næsten umenneskelig hastighed er blevet færdig med trilogien, der startede med Desertør. Også kendt som tegneserien, der fik Michael til at græde i kystbanen. Eller i hvert fald EN af de tegneserier, der fik Michael til at græde i kystbanen. Stærke sager. Vi glæder os!

Men! Lucha! I dag starter vi med Image bogklubben.

Southern Cross 1 af Becky Cloonan og Andy Belanger. Michael og Henning er IKKE enige!!!
sydx

Henning siger: Åbne munde, stive udynamiske tegninger og til sidst personificeringen af Hennings følelser, tak for kaffe Becky. Michael siger: Tag en chill-pill, Larsen og nyd den pulpede science fiction på sine egne præmisser. Men jo, kaffe ville være dejligt.

The Bus 2 af Paul Kirchner. Livet som pendler i en verden, der ikke er til at stole på.

bus

Transformers vs. G.I. Joe: Tyrants Rise, Heroes Are Born af John Rieber og Jae Lee. Michael får lyst til at smide med kaffe efter Henning… og han har ikke engang læst den.
jivs

Så sejt og så dårligt trykt. Siger Henning. Der dermed undgår kaffepåsmidningens pinlige nederlag.

Frank In The 3rd Dimension af Jim Woodring. Ikke RIGTIGT en tegneserie, men vilde tredimensionelle sager, der omvender selv Henning. Michael siger klåååge ting om Woodring, mener Henning. Det er nærmest rørende.

3d

The Tipping Point af Naoki Urasawa, John Cassaday, Boulet, Bastien Vivès, Bob Fingerman, Taiyō Matsumoto, Katsuya Terada, Frederik Peeters, Emmanuel Lepage, Paul Pope, Atsushi Kaneko, Keiichi Koike, Eddie Campbell.

Munch af Steffen Kverneland. Henning har snakket om den før, men nu har Michael også fået det vidunderlige chok det er at læse denne pragtfulde tegneserie.

fest

fest2

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.