Let’s Lucha 106 – DeForge vs Browne Edition

Der er hele to temaer plus det løse i ugens udgave af Lucha Comico. Det løse består blandt andet af ultravold fra Fantagraphics og hygge og kannibalisme med vores helt, Gammelpot. Derudover handler det om d’herrer Michael Deforge og Ryan Browne. Lucha 106… nu med mere struds.

Vi lægger hårdt ud. Vold. Sex. Mere vold. Mere sex. Og rundt regnet NUL plot. Og så alligevel. Vi snakker dog først lige om en film… som blev vist på VOID-festivalen i Cinemateket. Det er en festival for animationsfilm for voksne.

Filmen hedder April and the Extraordinary World og er designet af selveste Tardi. Traileren findes… online.

Men tegneserier.

Terror Assaulter: O.M.W.O.T: (One Man War On Terror) af Benjamin Marra. Fra Fantagraphics, for det ikke skal være løgn. Michael mener, at den er dyb… Henning er ikke så sikker.

terror

Gammelpot 2: Hemmeligheden om den skjulte dal af Thom Roep og Piet Wijn. Two down, twentyone to go…

gammelpot3

 

Og så masser af Ryan Browne. En tegneserieskaber, der betyder meget for Lucha-drengene. Han har en helt særlig plads i deres infantile drengerøvshjerter. Se bare her:

God Hates Astronauts Volume 1: The Head That Wouldn’t Die! Af Ryan Browne.

God Hates Astronauts Volume 2. Også af Ryan Browne.


godhatesastronautsGod Hates Astronauts Volume 3: Cosmic Apocalypse!
Af… Ryan Browne…

godhatesastronauts2Blast furnace – Endnu en ting fra Kickstarter, så den er lidt sjælden. Men første del kan læses på nettet. Og altså… BLAST FURNACE er en tegneserie, hvor strudse får tæv af tyve iført brændende slips. Mere end en gang. Den er så også af  Ryan Browne.

BLAST

Alt sammen af Ryan Browne. Fik vi nævnt det?

Og så må vi vist hellere opføre os lidt voksent. Derfor tager vi fat på et ANDET område, som hele Lucha-holdet elsker. Nemlig INDIE. Og ikke det der musik, der prøver på at være sådan lidt folk-agtigt, men helst ikke vil lyde HELT folk, men i stedet bare gerne vil tude lidt over nogle first-world-problems som en slags bleg efterligning af Simon and Garfunkel (som mindst en fra Lucha ELSKER!!!!)… ikke den slags indie. Vi snakker indietegneserier. Og mere specifikt: Michael Deforge – indie darling extraordinaire…

Så vi holder et slags tema… eller et Michael DeForge extravaganza.

 

michaeldeforge5

Vi snakker om en lang stribe af Deforges udgivelser fra det seneste stykke tid:

Dressing

First Year Healthy

Very Casual(glemte vi)

Body Beneath (Lose 2-5)

Lose #6 og 7

og ikke mindst Ant Colony

1-ANT-revise.jpg

Så har vi vist fået vasket den sure stank af Turtles af det her podcast… Nej, vent. Hennings hjertes udkårne, Bitten mådderfåkkin Bolvig (kendt fra internettet) har begået en slags Brokeback-udgave af to af de kære bifigurer fra Turtles. Beebop og Rocksteady. Sørgeligt nok får ordet “Rocksteady” altid denne rædsel frem i Michael hoved: KLIK PÅ EGET ANSVAR. We dare you!! We fuckin double dare you!!!

ac6bb4deb0-Stupid Stuff-Bebop & Rocksteady-Bebop & Rocksteady_2

Ikke noget Lucha i næste uge. Vi skal se Deadpool i stedet. Ja, vi skal.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.