Let’s Lucha 101 – Special guest Palle Schmidt

Der er fornemt besøg! International man of comics mystery, Mr. Palle Schmidt, er i huset. Blandt andet for at snakke om sin amerikanske tegneserie Thomas Alsop. Snakken går også på alt fra Palles eventyr udi paneldeltagelse på Comic Con (sammen med Mark Waid!!!) til lidt mere generel snak om den amerikanske og danske (mangel på) tegneserieindustri. Samt lidt politik og lidt Lars Von Trier. Der er også plads til første nummer af Frank Miller og Cos Dark Knight III: The Master Race…finalpalleDer er masser af skæg og hår i omløb i dagens podcast. Og en hat. Og tre par briller. Men hvad tilhører hvem? Henning har tegnet en lille opgave, du kan løse, imens du lytter til Lucha Comico #101.

Nævnte vi, at Palle Schmidt havde været på panel med Waid på Comic Con? Palle in da house:blogger-image--865644173I podcastet lover vi at linke til Palles podcasts. Vi holder, hvad vi lover:

Plotcast

Comics for beginners

Og så skal der snakkes tegneserier. Ikke overraskende starter vi med:

Thomas Alsop 1-8 af Chris Miskiewicz og Palle Schmidt. I sine noter skrev Henning bare Thomas Alsop nr 1… altså den første opsamling, men både Michael og Palle har altså læst det hele. Men afslører ikke noget. Palle har faktisk MERE end læst den. Så. Henning. Get with the program… I hvert fald findes den første opsamling også på dansk fra forlaget Fahrenheit. Det skal lige nævnes.

thomasalsopFEATURE

 

A God Somewhere af John Arcudi og Peter Snejbjerg. Den har Palle læst og anbefaler den. Det gør Henning vistnok også. Vistnok?

Dark knight III: The master race #1 af Klaus Janson, Andy Kubert, Brian Azzarello og Frank Miller.

Se hvor klar de er, de kære tegneserieskabere bag denne (vistnok?) længe ventede threequel til Millers mesterværk fra de dunkle 80ere.  Vi kunne ikke rigtig finde nogle billeder der sagde noget egentligt om den tegneserie… eller noget sjovt…. så her er fire hvide mænd, der måske og måske ikke er medlemmer af The Master Race… What? Too soon?
dark-knight-iii-creative-team-154667

59cda6f44ca906f8b1469b0e89ae91ceLæg mærke til, at der faktisk er tegnet baggrunde i DKIII… og ikke bare røde, grønne, blå og hvad-har-vi felter bag fritsvævende figurer.

Tak til Palle, der hæver niveauet i podcastet. Rundt regnet. Du er altid velkommen. Fordi Lucha elsker folk, der laver tegneserier. ALLE folk, der laver tegneserier.

Vi ses (høres?) til Lucha 102. Hvor vi blandt andet skal snakket rigtigt meget om Junji Ito. Han kunne desværre ikke komme, så det bliver bare Lucha 1 og Lucha 2, der kloger sig.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Let’s Lucha 101 – Special guest Palle Schmidt

  1. Peder Riis skriver:

    Fedt afsnit! Jeg elsker at høre om hvordan andre skabere arbejder. Flere gæster i studiet, tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.