Let’s Lucha 96 – New York-edition

MichaelReplikant01Der er på en eller anden måde en Michael for meget i denne uges podcast. Henning var så fuld af sorg og savn, imens Michael var på storbyferie i New York, at han byggede en kopi. En Michael 2, om man vil. Ham podcastede Henning så med… uden mikrofon. Michael 1 er lidt usikker på, hvad der EGENTLIG er foregået, men heldigvis handler Lucha Comico jo om tegneserier og ikke om sære interpersonelle forhold i redaktionsgruppen. Så der er tid til alt fra en guidet tour igennem New Yorks tegneseriebutikker til den sædvanlige snak om læste tegneserier. Let’s  Lucha…

Vi starter som altid med vores Image bogklub:

Mph af Mark Millar og Duncan Fegredo. Flere superhelte. Mere Millar. Hvad skal det altsammen ende med? Næste gang må Millar vente i kulissen, når vi snakker om Descender af Jeff Lemire.

Island #1 af Brandon Graham, Emma Ríos og Ludroe. MERE Image!!! Også en nummer 1. Og den her har vi glædet os til. Graham og Rios er redaktører (og bidragsydere) på dette antologiblad i bedste Metal Hurlant-stil. Det skal støttes!!!

Sullivan’s Sluggers 1 af James Stokoe og Mark Andrew Smith. Henning har engang brændt nallerne på en Kickstarter-kampagne, imens Michael har været på e-bay og punge ud. Den KAN også læses via Comixology, så sværere er den altså ikke at skaffe. Party Horror!!!!

Sacred Heart af Liz Suburbia. Den kan som sådan læses her, men det skal dog lige nævnes at papirudgivelsen er blevet gentegnet, så stilen er ens hele vejen igennem. Sådan for god ordens skyld.

Black Widow af Nathan Edmondson og Phil Noto. Netop overstået spionbasker fra Marvel.

Efter podcastet blev Michael så gode venner med Michael 2, at de er gået ned på den lokale hipstercafe for at drikke cafe latte. Så nu er Henning igen alene… Det er lidt trist. Vi ses (høres) i næste uge!!!

MichaelReplikant02

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.