Let’s Lucha 94 – The Ritter Sport of EVIL!!!!

94_1

Før vi går i gang, vil vi lige gøre opmærksom på denne Kickstarter fra skaberen af God Hates Astronauts, som I jo allesammen har købt på grund af vores voldsomt entusiastiske anbefaling. Lucha HAR støttet og glæder sig til at læse BLAST FURNACE af Ryan Browne.

Dagens podcast er lidt plaget af, at Henning og hans kæreste forsøgte at forgive Michael før optagelserne. Et styk ond, ond Ritter Sport sender Michael ud i et mådderfåkker allergianfald, så hvis han lyder som om, han er på DØDENS rand i løbet af showet, så er det nok sandt. MEN!! Det stopper ham ikke!! Også selvom han både var ude at nyse og snotte i en klud under optagelserne. Forhåbentlig har Henning redigeret det ud. The Lucha must go on!!! Lucha Comico #94..!!!

Denne gang slår vi vejen forbi:

The Fade Out 1 af Ed Brubaker og Sean Phillips. Image Bogklub tager jer med tilbage til LA Confidential-land. Hollywood, damer, mord, intriger. Næste gang MPH af Mark Millar og flinke Duncan Fegredo.

Mad Max: Fury Road #1-4 af Tristan Jones, Mark Sexton, Nico Lathouris, Leandro Fernandez, Riccardo Burchielli, Mark Sexton og George Miller. ENDELIG fandt vi et smuthul i vores paragraffer og vedtægter… og kan nu snakke om ÅRTIETS VILDESTE FILM!!!!! Og altså den her tegneserie…

Transformers vs G.I.Joe 1 af Tom Scioli og John Barber. Fordi vildhed.

Fantasy Sports no.1 af Sam Bosma. Det tætteste, man kommer en sportssektion hos Lucha. Fra Nobrow.

9 piger: Liftet og Hesten af Rikke Villadsen og Bjørn Rasmussen. Og når vi så ikke kan holde al den sport ud, så kaster vi os i stedet over noget kunst.

Star Wars #8 af Jason Aaron og Stuart Immonen (som IKKE er John Cassaday… men sig selv). Og når vi så har været folkelige og elitære lidt for længe, så er det tid til lidt mere nørdethed. Vi er sammesatte mennesker her hos Lucha.

Jojo’s Bizarre Adventure Part 1 Phantom Blood 1 af Horihiko Araki. Henning går på charmerende vis amok over manga… der også går amok. Downton Abbey møder Fist of the North Star. Amok!

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.