Let’s Lucha 92 – Kæpheste Edition

 

For lang tid siden i et podcast langt, langt væk…. Eller noget i den retning. Yes, vanen tro kan Michael IGEN ikke holde kaje med det der Star Wars, og Henning er da også på banen med en Turtle-tegneserie. Kæphestene får ondt i ryggen i denne uge! Der er også plads til en Marvel-film (fordi det er jo så længe siden sidst), en dokumentarfilm om Superman og Nicolas Cages lange hår samt noget Mark Millar, noget Batman og en masse Silver Surfer.

Hvad…? I troede vel ikke, at vi kunne blive VED med ikke at snakke om superhelte?

wars

Vi starter festen med noget, der ikke helt er en tegneserie:

Ant-man  Faktisk er den jo en film. Baseret på en tegneserie. Lucha har endnu engang været i biffen og set en Marvel-film. En lillebitte Marvel-film. Men er det nu også en skidt ting?

The death of “Superman lives” er en dokumentar om Tim Burtons Superman-film, der aldrig blev til noget. I ved, den med Nicolas Cage. Filmen kan købes her.

Starlight: The return of Duke McQueen af Mark Millar og Goran Parlov. Vores Image Nummer 1-bogklub fortsætter. Denne gang med et rumeventyr. Næsten gang Velvet af Ed Brubaker.

God Hates Astronauts 2 af Ryan Browne. Mere sjov med tigere og cheeseburgers.

Teenage Mutant Ninja Turtles Legends: Soul’s Winter af Michael Zulli. KÆPHEST!!!!

Princess Leia af Mark Waid og Terry Dodson. KÆPHEST!!!!

Silver Surfer af Dan Slott og Michael Allred. Michael er rørt til tårer og bukker sig i støvet for denne omgang surfpopart.

Batman detective comics 1 og 2 af Tony S. Daniel for det meste. Danske udgaver af noget New 52-halløj. Det er ikke kønt.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.