Let’s Lucha 90 – Nu med aber

 

Der er abekattestreger for alle pengene, når vi hopper op på kværnen sammen med abekatte-bikerne fra The Humans. Dernæst må Henning erklære sig inhabil i forhold til en antologi, som han selv er en 300-del af, nemlig Knivsæg. Noget Star Wars og noget mere fra Marvels Battleworld – som åbenbart er et crossover med samme branding-problemer som dette podcast. Hedder det Secret Wars? Hedder det Battleworld? Hedder vi Let’s Lucha? Eller hedder vi Lucha Comico? Ingen ved det. Okay, faktisk ved vi det godt. Vi hedder Lucha Comico, når vi er formelle. Og på iTunes. Hvor I kan abonnere på Let’s Lucha. Vi mener, Lucha Comico. Goddamn. Damn dirty apes…ape

Denne gang handler det om følgende tegneserier:

The Humans af Tom Neely og Keenan Marshall Keller. Vores Image-bogklub fortsætter. Med aber og motorcykler og flere klicheer, end man havde troet kunne gemme sig på lidt over 100 sider. Synes Michael, som skriver det her blogindlæg. Hennings holdning kan man kun få i podcastet. Næste gang The Wicked + The Divine bind 1.

The Auteur af Rick Spears og James Callahan.

Knivsæg af ALLE!

Lando #1 af Charles Soule og Alex Maleev. All Star Wars, all the time.

MODOK Assassin #2 af Christopher Yost og Amilcar Pinna. Fordi Henning ikke kan finde ud af at tage hånden af kogepladen.

Runaways Doomed Youth #1 af Noelle Stevenson og Sanford Greene. Mere Battleworld fra Marvel. Mere kogeplade.

Groot#2 af Jeff Loveless og Brian kesinger. Endnu mere Battleworld. Vistnok. Og kogeplade.

Og til dem, der ikke ved, hvad hulen det med kogepladen betyder, så kan vi afsløre, at det er en løbende joke/stykke visdom fra podcastet. Lyt og lær. Until next time…

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.