Let’s Lucha 89 – Hey everyone it’s tuesday

Michael er ikke på kontoret i denne uge, så Lucha-redaktionen har indhentet eksperthjælp i form af Lasse Jørgensen fra tegneseriesnak. Vi taler Image Expo 2015, Grant Morrison som redaktør på Heavy Metal og jeg kan allerede høre jer tænke, men det er jo et podcast på over en time. Bare rolig, det ville jo ikke være Luchacomico, hvis ikke vi kom rundt om hundredetusinde andre ting. Som vores motto siger: “Det er et emne, der kunne retfærdigøre et helt podcast i sig selv, men find os til et tegneseriearrangement, så taler vi om det over en øl”

image20

Vi kommer blandt andet rundt om:

Invincible: Reboot. Jep, som titlen antyder et reboot, men med et twist. Lidt sjovt at en mand, der kritiserer de to store forlag så meget, går i deres fodspor og afslører hvad der sker i serien længe før nogen kan læse det.

The goddamnd af Jason Aaron og R.M. Guera. Tag med på rundvisning i de værste dele af Biblen.

Slave Punk af Ron Wimberly og ja, det var ham der lavede en version af Romeo og Julie der hed Prince of cats. Fun stuff.

Crosswind af Gail Simone, ja Gail Simone uden for DC.

Private eye: The Deluxe Hardcover for alle os gamle der ikke læser ting på nettet.

Snotgirl af Bryan Lee O’Malley og Leslie Hung. I ved ham med den der tegneserie der fik en filmatisering med Chris Evans.

Ringside af Joe Keatinge og Nick Barber. Wrasslin så magisk, så dumt og så afgjort en afgrund der skal stirres ned i indtil den stirre tilbage.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.