Let’s Lucha 82 – Nu med mere bogklub

Vi vil gerne starte med at sige tillykke til bloggen Comics & Cola, der har fødselsdag. Det er vi så glade for, at Henning har lavet en tegning til dem. Den har de delt på deres Facebook, og der er faktisk en chance for, at Henning aldrig bliver til at snakke med igen. Han ego er gået amok. Så nyd dette podcast, hvor vi både taler om manga, europæiske albums, en tegnet rejsedagbog og superhelte. Og så starter vi en bogklub. Let’s Lucha, folkens.
null

Vi sagde bogklub, gjorde vi. Det drejer sig om, at Image udgiver så hamrende mange serier, at vi er nødt til at sætte det lidt i system. Derfor starter vi hermed vores “Image Nummer 1-Bogklub…”. Eller måske finder vi på et sejt navn. Men det drejer sig om de første trades i serier fra Image. Denne gang med en ny serie fra en sur, gammel mand, der ikke har skrevet gode ting i årevis:

Trees 1 af Warren Ellis og Jason Howard.

Næste gang vil bogklubben kigge på Alex + Ada af Jonathan Luna. I er må gerne læse med og kommentere serien på forhånd. Eller lade være. Kommentarer og andet godt vil blive læst op i podcastet. Vi prøver det her. Og måske går det ikke. Men interaktion med lyttere er vist det nye sort.

Derudover handler det om følgende tegneserier:

Henshin af Ken Niimura.

Et Ekstraordinært Eventyr med Splint & Co.: Det glatte ansigt af Makyo og Toldac.

Red Eye, Black Eye af K. Thor Jensen.

Og så lige et par ord fra Henning:

Inden du læser videre, kære lytter, vil jeg Henning Larsen ekstraordinært træde ind her (Det er Michael, der normalt forfatter teksten). Jeg bliver nødt til at bringe en undskyldning. De næste tegneserier er alle af forskellige forfattere og ikke som jeg siger i podcastet af kun to forskellige. Men til mit forsvar skal det siges, at når jeg køber tegneserier bliver jeg grebet af et forbrugergalskab uden lige og alt ryger i samme stak. Og så ryger jeg massive mængder crack i min fritid.

(der er en god chance for, at Michael var tilbage ved tasterne med den sidste sætning. Men man ved aldrig)

Världens bästa film #1 af Åskar Lilja.

Fifty years in space af Elis Minborg.

Bryt af Elias Ericson.

Derudover stiller Michael det svære spørgsmål..: “Hvad sker der med superhelte for tiden?” Og det fører til et langt, lidt sløvt (det er sidst i podcastet), men også interessant debatoplæg, der blandt andet fører de to podcastende eventyrere (der oven for så i øvrigt lige har afsløret, at de skriver om sig selv i tredje person her på bloggen… akavet) ud på en rejse, der blandt andet tager dem for forbi den pragtfulde megaserie fra DC 52 af d’herrer Mark Waid, Geoff Johns, Grant Morrison og Greg Rucka. Og så lige lidt om Morrisons Multiversity også…

For altså… hvad sker der egentlige med superhelte for tiden? Vi er villige til at lytte til jer, kære lyttere…

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.