Let’s Lucha 69 – CROSSOVER-EVENT!!!

Forvent ikke struktur og sammenhæng i dagens episke podcast. MEN!! Til gengæld er der hele to festivalrapporter (Zine Fest og Art-Bubble) samt en vaskeægte CROSSOVER-EVENT!!! Lucha får nemlig besøg af Lasse fra Danmarks OGSÅ superentusiastiske tegneseriepodcast, Tegneseriesnak. Og så er der interviews fra Art-Bubble. Og Henning, der kan tale i 40 minutter uden at trække vejret.

thing

 

Der er interviews 1:41 inde i podcastet. Men inden da kommer Lucha 1, Lucha 2 og… øhm… Tegneseriesnakker 1 (altså Lasse) ind over følgende tegneserier i deres løse, sladderkone-agtige hyggesnak:

Witch Mountain af Rune Ryberg.

Ooze Palooza – Et Turtles fan-zine.

B+F af Gregory Benton.

Megahex af Simon Hanselmann

Fimbulvinter af Søren Mosdal

Linda og Valentin: Lininil er forsvundet af Pierre Christin. Ikke en tegneserie, men en ROMAN!!!

Selvom Michael og Henning gør deres yderste for ikke at snakke om superhelte (så stakkels Lasse også kan være med), så FÅR Henning altså på et tidspunkt alligevel tårer i øjnene ved blot at TÆNKE på, hvor meget Superman elsker os alle sammen. Det er ret sødt, faktisk.

Og så har Henning nogle fede tegninger fra vistnok både Art-Bubble og Zine Fest. Han har dog ikke tegnet nogen af dem selv, det dovne rad.

Thomas Mikkelsens awesome Rocksteady:

thing
For at det ikke skal være løgn, lavede Johannes Havelund fra Ondskabens Flydende Vatikan også en Turtles tegning til Art Bubble.
thing
Og her er der lidt guld fra den nye tegneserie uddannelse.
thing

Michael til Zine Fest. I baggrunden sidder Henning og er helt DESPERAT efter at få ham til at købe nogle svenske tegneserier. Fotograf på dette billede er Tatiana Goldberg. Vi har stjålet billedet. Indrømmet. Don’t sue, Tatiana…

MichaelZineFest

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.