Let’s Lucha 68

Jaja. Vi sagde, at vi var tilbage i næste uge. Det var så i sidste uge. Rundt regnet. Livsting sker rundt omkring os. Men heldigvis også tegneserieting. F.eks. har Henning været på Art-Bubble i Horsens. Og så får han endelig lov til at snakke om Turtles. Nåja, og Thor er nu en smækker kvinde.

thing

Efter den sædvanlige kluntede start (svært charmerende!!) og en snak om Art-Bubble, finder de to tegneserieelskende lømler alligevel tid til at snakke om følgende tegneserier:

Teenage Mutant Ninja Turtles so far af Kevin B. Eastman, Tom Waltz og Ross Campbell.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Villains Micro-Series 2 med årets bedste single issue af Cory Smith, Mike Henderson, Ben Bates(the man), Dan Duncan, Erik Burnham, Mike Costa, Ben Epstein, Dustin Weaver og Paul Allor.

Gigant af Rune Ryberg. Dansk debut!!!!

Thor #1 af Jason Aaron og Russell Dauterman. WAUW, Thor looks like a lady!!!

Captain America #25 af Rick Remender, Carlos Pacheco og Stuart Immonen. Cap får vinger.

Edge of spider-verse #1-2 af Jason Latour og Robbi Rodriguez. Gwen Stacy er tilbage. Og hun er Spider-woman.

Street Angel af Brian Maruca og Jim Rugg. Badass-indie-halløj med skateboard. Og hjemløse børn. Og ninjaer. Mange, mange ninjaer.

FBP Federal Bureau of Physics TP 1: The Paradigm Shift af Robbi Rodriguez og Simon Oliver.

Og så var der ikke tid til mere, da Henning skulle tilbage til kulminerne på støvsugerfabrikken, og Michael skulle ud og fyre den af og leve det søde liv.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.