Let’s Lucha 66

Langt. Om. LÆNGE!! Er Lucha Comico tilbage!!!

Håndværkerhelvede, morfarmusikfestival, arbejdshalløj og generel ladhed har afholdt Lucha 1 (Henning) og Lucha 2 (Michael) fra at podcaste. Det har dog ikke afholdt dem fra at læse tegneserier, så der er VILD jubelstemning og så meget glæde i luften… at de to stakler nærmest ikke kan koncentrere sig om det, de gerne vil snakke om. Moebius, superhelte og Hennings vanlige udvalg af tegneserier, du aldrig har hørt om. Lucha #66!!!

thing

Det var egentlig meningen, at det skulle være et superheltefrit podcast. Men så ødelagde Grant Morrison det hele. Der snakkes IVRIGT om følgende grafiske værker:

The Multiversity #1 af Grant Morrison, Ivan Reis og Joe Prado. Når denne serie er slut… er det slut for tegneserier. Nyd det så længe, det varer.

Original Sin af Jason Aaron og Mike Deodato. Fordi nu VAR de jo allerede i gang med helte i underhylere. Så ingen grund til at holde sig tilbage.

Avengers undercover #9 af Dennis Hopeless og Timothy Green II. Henning holder sikkert ikke op med at snakke om den her serie, før den er slut. Hav tålmod.

Little Nemo: Return to Slumberland #1 af Eric Shanower og Gabriel Rodriguez. Fordi tegneserier også godt kan være for børn.

Moebius-box 1 og 2: Major Grubert og Edenas Have af Jean “Moebius” Giraud. Fordi MOEBIUS!!!!!

Marvel Knights: Spider-Man: Fight Night af Matt Kindt og Marco Rudy.

It Never Happened Again: Two Stories af Sam Alden.

Sam Alden tegneserier 

Der er også masser af snak om Danmarks nye tegneseriepris. Og Art-Bubble-festivalen. Og Så er Henning på en ret gusten energidrik.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.