Let’s Lucha 60 – Tudekiks-edition

Påskeferien var lang og trang, men nu er Lucha Comico tilbage med podcast nummer 60! Det føles som kun få dage siden, at Danmarks mest entusiastiske tegneseriepodcast fejrede udsendelse nummer 50. Tiden går. MEN! Der skal ikke hviles på laurbær, når der er tegneserier, der kan læses i stedet. Og denne gang handler det om alt fra tegneserier, der får dig til at græde til superhelte (selvfølgelig), vikinger og bibelsk halløj. Let’s Lucha!

 

thing

Henning viser sig fra sin bløde side, og det bliver faktisk lidt alvorligt, når det kommer til at handle om tegneserier, der kan få læseren til at græde. Diskussionen er inspireret af et glimrende blog-indlæg ovre på Nummer9, hvori skribenten, Louise Bang Olesen, begræder sin manglende evne til at græde, så snottet det flyder over en tegneserie. Hverken Michael eller Henning har det problem.

Ved I hvem, vi heller ikke har set græde? Søren Mosdal. Han er en sej mand. Og nu har han lavet en vikingetegneserie. Lucha-drengene starter hårdt op med at diskutere dette epos:

Fimbulvinter af Søren Glosimodt Mosdal.

Og så fortsætter de med følgende tegneserier:

Noa af Darren Aronofsky, Ari Handel og Niko Henrichon. Sommetider virker det lidt som om, at Michael hellere ville podcaste om film, men denne gang er det ret nyttigt, da han slet ikke kan lade være med at perspektivere til filmen (som i skrivende stund er i danske biffer).

Things to do in a retirement home… when you’re 29 and unemployed af Aneurin Wright. Henning lader tårerne flyde.

The Nao of Brown af Glyn Dillon. Henning kan slet ikke holde op med at tude nu, og det bliver faktisk lidt akavet for Michael (der ikke vidste, at han skulle have sørgelige tegneserier med og derfor er helt uforberedt på disse emotionelle udbrud).

X-Statix Omnibus af Mike Allred, Peter Milligan, Darwyn Cooke, Nick Derington, Duncan Fegredo, Paul Pope og Marcos Martin (snak om et tegneseriedreamteam!). Faktisk indrømmer Michael, at han MÅSKE fældede en lille tåre over dette mesterværk ud i superheltetegneserier. Der bliver snakket godt og længe om den sære skabning, Doop. Som også er med i…

Wolverine and the X-men #17 af Mike Allred og Jason Aaron.

All-New Doop #1 af Peter Milligan, David Lafuente og Laura Allred.

Uncanny Avengers #1-12 af Daniel Acuna, John Cassaday og Rick Remender.

Dette indlæg blev udgivet i podcast og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.