Let’s Lucha 57 – M.O.D.O.K.-EDITON!

Det er marts, og det er næsten bedre end jul for tegneglade Marvel-fans. Siger Henning i hvert fald. Michael har aldrig hørt om internetfænomenet MARCH MODOK MADNESS!!! Men det har han så nu, og han er mere end villig til at anerkende eksistensen af fænomenet. Fordi… why not? Henning har endda begået en Marvel 1602-udgave af MODOK. Kig nedad for se se den. Udover MODOK er Lucha 57 ikke specielt superhelte-agtig. Og så er der kaffe.

 

thing

Og med kaffe mener vi kaffekop. Der er gået en nørdet sikring i Hennings hjerne, og han er blevet så grebet af MODOK-vanviddet, at han har købt en kop. En MODOK-kop. Mental Organism Designed only for Coffee. Så faktisk hedder det en MODOC-kop.

(Vi er vist ved at miste læsere/lyttere, der ikke ved, hvem hulen MODOK er, så her er lidt læsestof. Husk at komme tilbage til vores podcast)

Modoc04Udover at slubre kaffe af MODOKS hoved, snakkede de to podcastere også om tegneserier. Det blev til:

Locke & Key 6: Alpha & Omega af Joe Hill og Gabriel Rodriguez. SIDSTE bind! Henning og Michael danser rundt om den varme horrorgrød i et forsøg på at levere en totalt spoilerfri sludder for en Locke and Key-sladder.

Batman Li’l Gotham 1 af Dustin Nguyen og Derek Fridolfs.

George Romero’s Empire of the dead # 1 og 2 af George Romero og Alex Maleev.

John Constantine Hellblazer og Constantine 1: The Spark and the Flame af Ray Fawkes, Jeff Lemire, Renato Guedes og Marcelo Maiolo.

Fantastic Four #1(2014) af James Robinson, Leonard Kirk og Karl Kesel. Nu med røde uniformer. Snak om fornyelse, mand…

Mere MODOK næste gang…

 

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Let’s Lucha 57 – M.O.D.O.K.-EDITON!

 1. Jeg er ovenud lykkelig over, at der bliver talt om Locke & Key uden for meget galde. Både fordi jeg er pinligt enig, men det klæder jer altså også at holde af en serie, gutter!

  Kan heller ikke helt lure L’il Gotham. Elsker at den henvender sig til unger! Synes mere at den minder om en webcomic end en “ægte” Batman-tegneserie – måske spejler den nichen fordi den primært udkom på Comixology. Måske har det noget at gøre med den nuttede chibi-tegnestil, som jeg sjældent ser andre steder end online.

 2. Lasse Jørgensen skriver:

  Slut prut for Locke and Key. Meget enig med Michael, man skal ikke snyde sig selv for at læse dem nogenlunde efter hinanden, med de tidligere bind i frisk erindring er der så mange brikker der falder på plads – brikker man ikke nødvendigvis opdagede første gang.
  Men som en der har læst det hele ville det være fedt med en no-holds-barred snak hvor man kunne tale frit uden at bekymre sig om spoilers.
  Og nu i snakker om at Gabriel Rodriguez skifter stil, så var Bill Watterson homagen i bind 4 meget forstyrrende for mig (tal om et stilskift). Jeg kan sagtens se formålet og tanken bag det issue, men det var virkeligt irriterende.

  Hilsen en som fik sin kæmpe slipcase til alle Locke and Key.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.