Let’s Lucha 54 – nu med mere hjort

Superhelte! Sneglehjorte! Vold med hammer! Det er Lucha-tid, og Michael og Henning kommer vidt omkring denne gang. Der er ikke så mange glidende overgange imellem de forskellige emner, da begge herrer er i det mere stenede hjørne, men sådan går det sommetider. Og hvem har i øvrigt nogensinde lovet, at Lucha skal være en elegant affære. Det er ikke Downton Abbey, det her.

thing

De to hjorteridende podcastere forsøger sig denne gang med et nyt, fast indslag (som de sikkert allerede har glemt næste gang. Vi beklager på forhånd). Det hedder (vistnok – selv i skrivende stund står det lidt uklar hen, hvad det blev kaldt under optagelserne):

Hvad sker der med superhelte for tiden?

Således spørgsmålet. Her er svaret:

All-New X-Factor # 1 & 2 af Peter David og Carmine Di Giandomenico.

Black Widow #1 & 2 af Nathan Edmondson og Phil Noto.

All-New Invaders #1 af James Robinson og Steve Pugh.

Spider-man af Dan Slott – Michael er laaaaangt bagud og har lige rundet Spider-Island-crossoveret. Shhhhh, I må ikke spoile Superior Spider-man for ham!

Og så skete der ikke så meget mere med superhelte, men hjorteriderne fortsatte alligevel, da tegneserier trods alt er andet end mænd i trikot:

Old Boy 1-8 af Garon Tsuchiya og Nobuaki Minegishi. Oldie, but a goodie. Nyligt genfilmatiseret, men den film snakker vi ikke om. Puha. Den første, koreanske og ENESTE RIGTIGE filmatisering kommer dog på banen.

Very Casual af Michael Deforge. Her stikker Spider-man faktisk også hovedet indenfor, men ellers er der dømt super-indie-surrealisme-og-fis-og-ballade-men-som-KUNST-agtig tegneserie.

The Hartlepool Monkey af Wilfrid Lupano og Jérémie Moreau.

Sin Titulo af Cameron Stewart. Nu i trykt form, men tidligere noget så moderne som en webcomic:

Sin Titulo link 

Dia De Los Muertos af Riley Rossmo.

Og så skal der da lige slås et slag for den seneste udgivelse fra Ondskabens Flydende Vatikan, der jo på alle måder er Lucha Comicos moder. De har banket en ny antologi sammen og holder releasefest. Denne tekst skrives fra et sted i fortiden, så bær over med os, hvis festen allerede er en ex-fest. Bogen findes også efter festen. Totalt smart:

Vatikanets release party 


Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.