Art house¿

Okay nu er der net det hele er tilbage på sporet, for hvem ville ikke begræde at miste Suicide girls anmeldelsen, det er hele fundamentet for podcastet, hurtig anskaffelse og anmeldelse af noget der ikke engang halvt var et ønske.

Vi anmelder:

Suicide girls af Steve Niles, Missy Suicide, Brea Grant, Zane Grant, David Hahn, Cameron Stewart og Andy Belanger

Queen and country Definitive edition 1: af Greg Rucka, Steve Rolston, Brian Hurtt og Leandro Fernandez

Luna park af Kevin Baker og Danijel Zezelj

Daybreak af Brian Ralph (Her er en anmeldelse der giver den 4 ud af 5)


Ugens M.O.D.O.K. er et lille afbræk, vi kommer tilbage til de lytterønskede i næste uge.

thing

Dette indlæg blev udgivet i podcast og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Art house¿

 1. Gabriele Amatulli skriver:

  Hej I tre!

  tak for et rigtigt godt program! I kan hermed bryste jer af at være den eneste blog jeg følger!! Det er jo godt klaret, synes jeg, da det ikke virker på jer som om I har mange lyttere i forvejen – i hvert fald der skriver mails. Så hvis jeg på nogen måde er repræsentativ for jeres lytterskare (mærkelig og aldeles ubegrundet antagelse..), må man slutte, at dem I har, formår I at beholde. Jeg vil tilføje, at når I nu når et punkt hvor, I har mange lyttere, så synes jeg i skal blive ved med at sige I ingen mails får.. Det giver sådan en dejlig underdog-image 🙂 Det kan være i allerede gør det..!? Nå, men nu til mit ønske.

  Jeg ønsker I anmelder en tegneserie, som jeg synes er noget af det fedeste, der nogensinde er blevet nedfældet og illustreret. Det er en serie der har humor, action, sarkasme, fandenivoldskhed, politisk satire, fed æstetik, fantasi og ikke mindst nogle fantastiske figurer. Det er en afsluttet serie på ti bind og jeg vil vædde med at den/de der kommer til at læse den vil ikke nøjes med at læse den første.. Pointen med at jeg gerne vil have jer til at anmelde den er at jeg gerne vil have mange til at læse den. Hvorfor? Fordi den er SÅ fed (breder mine arme ud så meget jeg kan). Og jeg vil selvfølgelig også gerne høre jeres take på det. I har muligvis allerede læst den men jeg håber ikke i allerede har anmeldt den.. Serien hedder ‘Transmetropolitan’. Jeg håber virkelig i tager den op!

  De venligste hilsener

  En fan.

  PS: Og nå ja, jeg vil også foreslå Marvel MAX’s ‘Alias’ (har ikke noget med tv-serien at gøre), som også er sindsygt fed! En god undskyldning for at rode sig ud i Marvel-universets ugennemskuelige spind af historier og karakterer. Igen, virkelig godt skrevet og tegnet..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.