Lucha Inc.

Sex og Krig er overstået, tilbage står kun aber og Dracula, vi har os en lang diskussion om Dracula virkelig kan levere, men en ting er sikkert, alle elsker aber og hvad elsker aber, bananer, en rød tråd begynder at tegne sig.

I dag anmelder vi:
Fortune and glory af Brian Michael Bendis

MR. Stuffins af Andrew Cosby, Johanna Stokes og Axel Medellin Machain

Guerillas 1 af Brahm Revel

Dracula: The company of monsters 3 af Kurt Busiek, Deryl Gregory, Damian Couceiro og Scott Godleweski.

Luchacomico på facebook

Denne uges M.O.D.O.K. er lidt intern, det skal der også være plads til, kajkage frøen er skabt af Tatiana Goldberg, den er et produkt af stress og manglende viden om frøers anatomi, den er nu et fast element i alle mine tegneserier.

thing
monster times kan du være heldig at fange mig om onsdagen hvor jeg måske sidder og tegner ugens M.O.D.O.K.

Dette indlæg blev udgivet i podcast og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Lucha Inc.

 1. Jeppe skriver:

  Star Beast var den oprindelige titel på Alien filmen. Derudover er det en science fiction bog. Din copyright er sikret til din Ghost Rider X skurk.

  Derudover, så vidt jeg kan se på en hurtig google search så er der Guerillas #2-5 udkommet. Muligvis også i en opsamling med alle 5.

  Ps. Imponerende så mange gange i kan nå at nævne at jeg ikke er der. Og jeg har ikke spillet GoW 3, men jeg skal sagtens kaste mig ud i tegneserien alligevel.

  • Henning skriver:

   Det er også rigtigt, jeg har endda læst dele af star beast manuskriptet. Der kommer 9 Guerillas, så det passer perfekt med 3 i 3 opsamlinger, de er ret store de single issues de kommer i, men indtilvidere er der kun kommet 5…så jeg har bange anelser, tegneserier betaler ikke godt, og Venture bros får en 4 sæson. Jeppe du er en 3. del af programmet, vi burde tale om dig en 3.del af tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.