Super-Ove 1933-2011

Beklager det sene podcast, men vi er igen ramt af sexy, sexy freelance arbejde og sygdom, så jeg har hevet min gode ven Johan i studiet, vi skal tale om Amerikanske superhelte af en europæisk tegner, Jeff parkers Mysterius the Unfathomable, som jeg har glæder mig til, den Heimer dominerede Halcyon og vi går langt over tid for forhåbentligt at afslutte alt vores snak om Pluto serien af Urasawa Tezuka.


X-Men: Gals on the Run af Milo Manara og Chris Claremont

Mysterius the Unfathomable af Jeff Parker og Tom Fowler

Halcyon 1 af Marc Guggenheim, Tara Butters og Ryan Bodenheim

Pluto serien af Urasawa Tezuka

Ove Høyer, bedre kendt som Super-Ove, har som i sikkert ved nu forladt os, jo mere jeg tænker over hvad ville sige om ham, og husker ham, des mindre får jeg lyst til at skrive noget, for jeg vil egentlig hellere ha’ i oplever ham, der er et interview på nummer 9 her, men i burde også høre ham, da Ondskabens Flydende Vatikan var et podcast “interviewede”(det var mere en hygge samtale) jeg ham sammen med Tore Sæderup og Peder Riis, så klik her og spring 50 minutter ind, tilsidst kan i se manden i en pur ung udgave på Troldspejlets side. Han vil blive savnet.

Og endelig ugens M.O.D.O.K. der springer helt frem til version 5 til ære for Ove, normalt hygger jeg mig med de her tegninger og giver dem en masse tid, men den her skulle ud til podcastet, så jeg prøver at kompensere for de sparsomme 20 minutter det tog, med et, igen til ære for Ove, gammelt næsten uændret design af M.O.D.O.K.

thing

Dette indlæg blev udgivet i podcast og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Super-Ove 1933-2011

  1. Thais Munk skriver:

    Fedt afsnit, tak for det 🙂

    Kommer der optagelse eller en anden form for rapport fra Super-Oves begravelse? Det er virkelig et godt interview med ham, som I lavede dengang. Han lyder som den hyggeligste mand i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.