Let’s Lucha 149 – Manga med Alita og DeDeDeDe

Den postapokalyptiske dødssommer er overstået, og regnen høvler atter ned. Det er noget, Lucha kan forholde sig til, så vi er kommet ud af vores hi og er klar til at snakke lidt om tegneserier. Graphic novels? Hvad kalder man dem? I dag kalder vi dem manga. Det er sgu super-kawaii og alt det der.

Først lidt noter:
I podcastet er der en manga, som Henning ikke kan huske navnet på. Det kan nu afsløres, at det er  The Elder Sister-Like One af Pochi Iida. Så det copy-paster I bare ind i jeres øre, når I når dertil.

Henning siger om den: “The Elder Sister – Like One”, som vi ikke kan vise billeder af…eller vi kan, men det er en masse næsten-sex med en dæmon i en meget kvindelig krop. Jeg tænkte der var en sjov vinkel på en Hentai, der blev til en manga serie, det viste sig det bare var lidt akavet at læse. Kvindelige Hentai-tegnere, det er en hel ting. Jeg ville ønske jeg havde gemt nogle af de biografiske tegneserier jeg fandt, om at være kvindelig tegner. Jeg tænker ikke som enkelte af Hattori Mitsukas ting, der er hentai om hentai-tegnere, men hvordan man bliver behandlet som kvindelig hentai-tegner. Spoiler: Der en grund til, at de fleste af dem ikke viser deres ansigt, selvom det også var en populær ting at gøre som tegner, så igen hvem ved… svaret er nogen, nogen ved det og de fortæller os intet.

Tak til Henning, der heldigvis gider tænke over den slags ting for os allesammen. Han er vores Obi-Wan.

Denne gang snakker vi om:

Battle Angel Alita af Yukito Kishiro. Det er lidt speget, hvad vi har læst, da Henning har de nye smækre hardcovers, og Michael har de oprindelige paperbacks. Det er den oprindelige 90er-serie, der bliver elsket for hårdt i denne udsendelse.

Dead Dead Demon’s DeDeDeDe Destruction 1 – 2 af Inio Asano. Fordi den er fra skaberen af Goodnight Punpun. Fordi den har den mest vanvittige titel nogensinde. Fordi rumvæsener og slice of life fra japansk teenageliv.

Lucha læser Linda (og Valentin) del 3 – Denne gang med De Tusinde Planeters Imperium. Turen går til RUMMET!!! Se lige den episke forside, mand!!!

Linda og Valentin – Michaels liste:

1: De Tusinde Planeters Imperium.
2: Storbyen der druknede
3: Onde drømme

Linda og Valentin – Hennings liste:

1: Storbyen der druknede
2: De Tusinde Planeters Imperium.
3: Onde drømme

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.