Tegneserier og alt det udenom dem.

Så er det nu The Adventure zone kommer som tegneserie. Har jeg i den forbindelse nævnt at Karoline Stjernfelt laver fanart med nogel andre ovre på tumblr? – Det tror jeg ikke.


Der er også et zine på vej, der sikkert er ude, når i læser dette.

Der var Pingpris og folk vandt, her kan i se en liste over dem alle.

Og masser af billeder fra aftenen her.

Og nu vi taler ping, så er der en vinder fra sidste år, der er nået ud over landets grænser.
Nummer9 har nogle gode råd til dem der skulle være intresseret i det.
Og for en god ordens skyld, nej, det er ikke mig Henning. Ham her staver bedre, men er dårligere til at læse og forstå ting.

Efter alles ynglings hyggelige varme porno-tegneserie af Alexis Flower havde en forrygende Kickstarter, kan alle nu også købe den.
Eller man kan læse den gratis her, læse hans andre serier her
Eller endnu et ‘eller’: støtte ham på Patreon her.

OCX lå midt i Ping eller Ping lå midt i OCX i år, så jeg valgte at blive hjemme og se to af de tre personer, jeg ville se, springe fra. Fun times.
Men nu ved jeg da hvem det er, der altid sidder forrest ved siden af mig med en laptop 🙂

Jaime Hernandez og Zainab Akhtar aflyste… Zainab Akhtar er redaktør på Peow Studio, hun skrev på Comics and cola og står for Shortbox. Det er okay ikke at vide noget om hende, men så ved du det nu.
Det var superfedt at få en snak med (lad os bare kalde mennesket i standen for) Peow studio og få en forklaring på hvorfor de ikke har været i Danmark og se dem grine lidt, når man forklarer sin kone, at det her er det mest intressante der er sket i Scandinavien for tiden.

Jeg fik mig også en laaaang snak med Marijpol eller Marie Pohl som hun også er kendt under. Jeg fik købt nogle af hendes zines og hun vil meget gerne besøge Danmark…så er der nogen der ved, hvornår den næste festival er?
The Hermit har jeg set på lige siden jeg så den på en tur til Berlin, så da Marijpol fortalte at Breakdown ville udgive den var jeg på. Hun viste publikum til hendes panel en engelsk forsiden og det hele. Men ingen ved hvornår den udkommer og de svarer ikke på min mail, så gå amok, skriv til dem spørg!

Jeg elsker at opleve mit egetland gennem andre og nu hvor jeg er blevet akademiker-armcandy er der rig mulighed for at få andre nationaliteters take på et land- nu er det bare Norge, så det er ikke helt det samme. Så er det godt vi har tegneseirer som Scandiasia, der nu kommer med en kogebog. Så jeg kan føle at jeg bare holder lidt styr på hvad der sker der hjemme.

Tegneserier der sker i fremtiden, eller er sket!


Efter Battle Angle Alita blev genudgivet og Cyberpunk 2077 stjal dette års E3, er jeg klar på mere Cyberpunk
Goddess Mode af Zoe Quinn and og Robbi Rodriguez.
Selvom jeg får ondt i hovedet af bekymring over, hvem der ikke kan holde fingrene fra Gamergate-døren og vi alle skal begraves i det igen… Nu bare med tegneserier. Så, hey, lad os ikke tænke over det men komme videre og se på nogle flere tegneserier.

Der skal ikke gå superhelte i den, men efter 8 år afslutter S.H.I.E.L.D. endelig.
Jeg havde ellers afskrevet den, det var en smuk ting, jeg ikke troede jeg skulle se afslutnigen på.


Hey, what do you know, lige som man opdager en ny tegner skal hun til at udkomme med en Empowered tegneserie. Og, igen, Karla Diaz tegner ikke kun godt fordi hun tegner som Yamatogawa.
Damn så gik der alligevel lidt superhelte i den.

I stedet for at komme med en opremsning, kommer her bare et link til koyama, done. Det var en femtedel af årets anbefalinger.

Den er anonceret og du skal ha’ den, for du er ikke på instagram. Det er plat og du griner så meget, så hvis det bliver usjovt, ser du det ikke, du griner bare videre og når den er færdig, skal vi have mere, MERE, FLERE BØGER MED DEM!

Vi du have mere Gipi? Alle vil have mere Gipi! den er under sofabordet lige nu, den venter bare på at blive læst.

Loïc Locatelli-Kournwsky vil du også have mere af, specielt efter fonten i Pocahontas: Princess of the New World. Hvis der er en gud for fonter, græd den.
Ahhh, bare se på fonten i den nye Persephone… Ahhh, som en varm kilde, bare med font.

¨

Luisa – Now and Then. Jeg syndes den lød lidt som We can fix it af Jess Fink(en fin lille tegneseire), men den bruger en gennemtærsket gimmik på en måde, jeg ikke har set før. Solidt fortalt og charmerende, men det er først på de allersidste sider, den spiller sit stærkeste kort. Årets mavepuster… Men jeg er også jeres allesammen følsomme bjørn i norden – jeg er behåret og fuld af følelser 😛

Sabrina af Nick Drnaso: jeg fik ikke læse hans første værk, men den gang lød det ‘åhhh bare vent til den næste kommer’. ‘Mesterværk’, blev der visket om i internettets kroge, så lad os se om det er lykkedes.

Sabrina

My Solo Exchange Diary: The Sequel to My Lesbian Experience With Loneliness af Kabi Nagata.
Kan i huske den? En af sidste års bedste tegneserier! Nu er fortsættelsen her, en kedelig dagbogstegneserie, med enkelte lyspunkter…det er en dagbogs tegneserie YO!
Jeg er stadig spændt på hvad der sker. Det er ikke udelukkende dårligt, men det føles som en udgivelse, der går forud for My Lesbian Experience With Loneliness, så den får en chance til.

Jeg blev mindet om den her for nyligt. Stadig en sjov lille ting alle de år efter, så lad os slutte på den.

Dette indlæg blev udgivet i Blogindlæg. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.