Tegneserier med tegneserier på.

Så er de sidste mange uger blevet brugt på flere ting: tegneserier på Fransk, se “Kill la kill” færdig, rejse meget og lave et hold i X-com bestående af danske tegneserietegnere.

Jeg går for tiden med en skør ide om at lære fransk, da der er så meget, der sikkert aldrig får en chance herhjemme eller på engelsk, og digitale udgivelser og amatøroversættelser dækker kun hjertebørn og entusiastprojekter.

Hvordan skal man ellers læse noget (eller det eneste) af “Little Thunder?” På spansk er svaret, men det har jeg rent faktisk taget i gymnasiet, så der er nul chance for at kunne det sprog.

Sådan er det. Du prøver noget en gang, og fejler du, så brænder du alt informationen af i din bevisthed og prøver aldrig igen.

Så jeg fik læst den ordløse og begyndte på Les Ogres Dieux Petit. Klapsalver tak.

Fik jeg nævnt, at den ordløse Betty Boob udkommer på engelsk til oktober, som About Betty’s Boob.
Og billedeksemplerne på Amazon er ikke taget med en mobiltelefon, men har de en mening om den? Nope, det må du høre et fremtidigt podcast for at finde ud af.

Som med alt anime melder der sig et spørgsmål, efter man har set det,  nemlig om nogen har cosplayet DEN karakter? Udover det, om nogen har brugt LED-lys til brystvorterne. Det var ikke alene tilfældet, men en cosplayer var gået længere. Gud velsigne menneskeheden, Det skal nok gå altsammen. Eller også vil det gå vildt galt, men hurtigt!

Nåh videre til assorterede nyheder.

Manga! “My brothers husband”, som I også kommer til at høre mere om i et kommende podcast, kommer som live action serie, Anime med rigtige mennesker.

Nu ved vi, hvad der skal ske med Ryan Ottley efter Invincible. Det virker okay, nu må vi se hvordan det går.

Endnu en af serierne fra den hedengangne antologiserie Island får sin egen udgivelse. Denne er dog ikke bare en ren genudgivelse, og det var en af de interessante.

Til dem, der ikke kan lide små, fine hæfter: Popehats samles. Det måtte ske.

Michel Fiffe får  efter  succesen med hans ikke-Suicide Squad-serie “Copra” nu lov til at lege med i Liefeld-sandkassen (ligesom Brandon Graham på Prophet for eksempel). Man kan sige meget om det, men det har alt sammen været interessant at følge, og der kom nogle gode tegneserier ud af det. Michael er pladask vild med Michel Fiffe, skal det lige siges, så han danser nøgen under månen af glæde lige nu.

Apropos folk, der har arbejdet på Liefeld-reboots: Sophie Campbell er ENDELIG tilbage med mere Wet moon. Jeg havde fuldstændig afskrevet den serie.

Hell yeah, motherfuckers, El Topo! Mere Jorodowsky. The original midnight movie får en fortsættelse… som tegneserie. Lad os håbe, at Jodo bliver røvgammel, så han kan få færdiggjort alle de nye ting, han søsætter.

EXCLUSIVE: THE SONS OF EL TOPO VOLUME ONE: CAIN by Jorodowsky and Ladronn is coming this December

Et par tegnere jeg har fuldt i noget tid udkommer endelig!

Matías Bregara med Coda fra Boom.

Hvor er det nu vi har set ham før, nåh ja.

Simone D’Armini med The Spider king.
Det ligner Darkest Dungeon som tegneserie.

Tradd Moore er tilbage! The New World

Den her fra First second Ser jeg virkelig frem til. Der er alt for lidt Singelin i verden.

Til dem der har brug for et link til at finde ud af hvad Brandon Graham laver, har han samlet det let og elegant her NSFW. (Alt dette var skrevet, før den seneste tids drama)

Vi har lavet lidt sjov med det i podcastet, og denne anmeldelse på Comics journal taler også om den nye drejning Savage Dragon har taget. Udover det handler den også om, hvor speciel Savage Dragon er i det moderne tegneserielandskab. Jeg faldt selv lidt af trades efter Dragon “døde” for tredje gang(?) og hans søn overtog. Jeg har dog altid regnet med at indhente serien når der var et par trades klar. Erik Larsens små eksperimenter i serien, som anmeldelsen kommer ind på, gjorde at de første historier havde en fortæller og tegneglæde, der gør at den stadig har noget goodwill den stadig kan indkassere på hos mig.

Sonic udkommer igen nu på IDW…lad os fejre det ved at se en tegnefilm af Tyson Hesse, i ved ham der laver tegneserier også nogle der ikke er sonic.

Rosinen i pølseenden: Noget om norske tegneserier:

Vårens norske tegneserieutgivelser 2018

PS:
Vi fik reddet verden og I shit you not, det er hvad han endte på i viljestyrke.

Dette indlæg blev udgivet i Blogindlæg. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.