Let’s lucha 146 – Fancy tegneserier: Blutch, Moebius og Peeters

BONJOUR!!!! Og der slutter vores kundskaber ud i fransk (næsten), så det er fede tider, når store, fransøsiske tegneserierværker endelig udkommer på et verdenssprog, nemlig engelsk. Og med et verdenssprog mener vi et sprog, som vi forstår. Denne gang vasker vi os rene og fine efter flere uger i den grumme mainstreams fæle klør. Vi er færdige med at lade os underholde! Det stopper her! Nu er det tid til penselsvingere, tegnede mentale landskaber og queer-westerns! Og vi er godt klar over, at det er LIDT snyd, at mindst et par af dagens værker faktisk ER underholdende.

MEN NOK OM DET!!! On with the show. Fancy pants er vist den akademiske term for det, vi skal beskæftige os med i dag. Der er MANGE muligheder for at komme til at sige noget dumt, når vi snakker om:

Peplum af Blutch.


Vi nævner vistnok anmeldelsen af Peplum på Nummer9 af den gode Thomas Thorhauge, der som altid spræller med arme og ben og er vildt entusiastisk. Det er nærmest smittende. Men så alligevel… for vi er altså ikke helt enige med den kloge mand. Læs, lyt og blive (måske) klogere. Nogen tager fejl. Nogen har ret. Du er dommeren!!!

So Long, Silverscreen og Total Jazz nævnes også i podcastet. Også af Blutch. Henning aner vistnok en tendens.

The smell of starving boys af Loo Hui Phang og Frederik Peeters. Whoooooooh-boy!!!! Nu er der noget at græde af glæde over. Michael har dog været på pletten og anmeldt den på Nummer9. FØR podcastet. Det er nærmest snyd. Michael er ikke overraskende enig med sig selv og anmeldelsen. Men hvad med Henning? Vi siger intet. LYT!!!

Inside Moebius Part 1 af Moebius. Møbbe tegner med løs hånd, hvad der foregår inde i hans hoved. Endelig på engelsk. Mais oui!!!
Møbbe er i farligt selskab:

Næste gang: WE STAY FANCY!!!!!

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Let’s lucha 146 – Fancy tegneserier: Blutch, Moebius og Peeters

  1. Min tegneseriedagbog elsker også jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.