Let’s Lucha 144 – mainstream med DC og Hanna-Barbera

Vi er tilbage med et podcast, vi havde lidt svært ved at komme i gang med. Som I sikkert ved, så forlod tegneserieskaber, ex-Lucha og all around good guy Cav Bøgelund os alle sammen for ganske kort tid siden, og så var det altså svært at forestille sig, hvordan vi skulle sidde og snakke kulørte striber og Fred Flintstone, når vi var i sorg. MEN!! Nu gør vi forsøget.

Først snakker vi selvfølgelig om Cav, og hvad han betød for os og podcastet. Det er ikke til at komme udenom. I vores sidste blogindlæg linkede vi til nogen af de ting, der blev skrevet om ham, så det kan I finde der.

Dernæst er det business as usual!! Da Cav var på Lucha var der dømt amerikansk mainstream for alle pengene, så det passer sådan set meget godt, at det er emnet for både dette og næste podcast.

Først har Henning en anekdote om Savage Dragon, som åbenbart er en tegneserie, der stadigvæk findes. Han refererer til noget, man også kan læse om på internettet.

Dernæst endte vores første punkt på dagsordenen med at fylde så meget, at vi kaldte det et podcast. Så nu findes der et Let’s Lucha om DCs “gritty” reboot af Hanna-Barberas figurer. Go figure.

Vi kommer rundt om:

Flintstones 1-12 af Mark Russell og Steve Pugh. Flagskibet i fænomenet. Civilisationskritik skåret ud i sten.

Dastardly & Muttley af Garth Ennis og Mauricet. Som vist må være dagens “whaaaaaaaaaaaaaaaaat the fuuuuuuuuck….??”.

Exit stage left: The Snagglepuss chronicles #1 og #2 af Mark Russell og Mike Feehan. Henning er lidt tvivlende, men får den ved et uheld solgt til Michael.

Næste gang: Mere mainstream!!!! Måske spandex. Måske ikke.

Dette indlæg blev udgivet i let's lucha og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Let’s Lucha 144 – mainstream med DC og Hanna-Barbera

 1. Jacob Rask Nielsen skriver:

  Hej Lucha Comico

  Henning, den aften du taler om, hvor vi havnede på værtshus, mener jeg var efter en omgang Tegneseriebeats i Vega tilbage i sommeren 2010. Cav, Mikkel Sommer og Ib Kjeldsmark tegnede fede tegninger; Thomas Thorhauge var en meget sprælsk vært.

  Bagefter drak vi øl og snakkede om tegneserier. Cav viste en stor stak sider fra Meschugge, et projekt han lavede sammen med Benni Bødker. Ud fra de sider jeg så, lignede det et regulært mesterværk. Det så virkelig, virkelig godt ud. Og du snakkede meget entusiastisk om en tegneserie, du ville lave, som handlede om to konkurrerende dinosaurusforskere. Den lød også rigtig fed. Det var en god aften.

  Det var meget trist at høre om Cavs død. Jeg tror kun, jeg har hængt ud med ham en håndfuld gange sådan alt i alt. Men han virkede simpelthen som det venligste og rareste menneske, jeg nogensinde har mødt.

  Venlig hilsen
  Jacob Rask Nielsen

  • Henning Larsen skriver:

   Det var det og tilsidst endte vi på scaterparken med en sixpack.
   Jeg er så ærgelig over han ikke havde tid til at arbejde på den tegneserie. Jeg kan huske jeg fandt Necropolis i et antikvariat, heeeeelt tilbage da jeg stadig boede hjemme i Helsingør, så jeg tænkte heletiden, wau hans næste “rigtige” tegneserie.
   Det var en god aften. Du havde også starten på din Stangtennis tegneserie, det er godt at se du arbejder igen.
   Der er ikke kommet noget op på vægene her i Norge, men når det er ordnet kommer Exodus siden til at hænge på kontoret 🙂

   Han var en af de bedste.
   Tak for at dele med os, det var rart at huske den aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.